|
Regio Talent werving en selectie

Anderen over ons

Rob Hartings - Bestuurder MEE & De Wering

Wij zochten een regiomanager die ook impulsen kon geven aan de omvorming van onze organisatie tot een maatschappelijke onderneming. Nee, we gaan niet voor profit. Ja, we willen beweeglijk zijn en snel en adequaat kunnen reageren op signalen van buiten. Daar onze diensten op aanpassen, zodat we gegeven ons budget een maximale impact of effect sorteren.

H&S heeft ons in contact gebracht met een geweldige kandidaat. We hebben haar aangenomen. Het is even wennen voor de organisatie, want ze is scherp, ze gaat voor het resultaat. Ze laat de vraagstukken bij de medewerkers en spreekt hen aan op hun kracht en talenten. Niks geen 'gepamper' meer. We gaan voor het goede doel.

We zijn en blijven een organisatie voor maatschappelijke dienstverlening. Onze nieuwe collega heeft het hart op de goede plek. Ook zij weet wat de waarde is van welzijnswerk en onafhankelijke clientondersteuning. Ze draagt dit ook met verve uit. Met open oog voor kansen, die ze dan ook direct grijpt.

Kortom wij zijn blij met deze nieuwe collega. Onze adviseur Vincent Smit heeft goed geluisterd. Heeft het aangedurfd om deze kandidaat voor te stellen. Heeft ook vooraf gewezen op haar karakter en wijze van werken. Durf je het aan? Ook het assesment dat werd aangeboden door H&S heeft geholpen om met onze nieuwe collega het goede gesprek te voeren. Ze moet tenslotte wel goed landen, daarbij mag het schuren, dat is ook het zetje in de richting van de gewenste cultuur.
Ik kijk terug op een goed traject met een geweldige afloop. Met onze nieuwe collega hebben we gewonnen aan veerkracht en ondernemend vermogen. Dat gaat de maatschappelijke dienstverlening in onze regio verder brengen.

Jacques Schutte - After Sales Manager RAVO Benelux

Ik heb het contact met Regio Talent als positief ervaren. Afspraken worden altijd nagekomen en je wordt als kandidaat goed ontzorgd. De toegevoegde waarde van Regio Talent zit bij mij vooral in de DISC vragenlijst en de uitgebreide assessment die is afgenomen. Naast het voeren van sollicitatiegesprekken gaven deze middelen mij extra inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen. Ongeacht de uitkomst van de sollicitatiegesprekken via Regio Talent heeft dit veel inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid.

Daarnaast waardeer ik het dat Regio Talent de moeite heeft genomen om in mij te investeren, ondanks dat ik op CV mogelijk niet de best passende kandidaat was. Ook na afloop van de procedure was er nog aandacht in de vorm van een evaluatie op de werkvloer.

Ik zou Regio Talent zeker aanbevelen bij anderen vanwege de professionele begeleiding en de meerwaarde tijdens het proces.


Sebastiaan Caspers – Certification Engineer Zodiac Aerospace


Ik ben bij Zodiac Aerospace gaan werken, nadat ik benaderd was door Regio Talent of ik klaar was voor een nieuw uitdaging. Ik heb deze kans meteen aangegrepen, mede vanwege de onzekere periode die ik had bij KLM E&M. Ik ben op gesprek geweest bij Regio Talent en al snel daarna ook bij Zodiac Aerospace.

De toegevoegde waarde is dat ik mede door de proactieve benadering van Regio Talent zelf, een prachtige baan heb gevonden. Na het verlaten van KLM ben ik zeer dicht bij mijn huis komen te werken, waardoor ik s ‘avonds meer tijd heb voor andere belangrijke zaken.

Ik zou Regio Talent zeker aanbevelen. Ik heb het ervaren als een organisatie, die een toekomstige werknemer, op een zeer professionele manier aanprijst bij zijn toekomstige werkgever en zonder al te veel rompslomp.


Jan Arens – Engineer / Projectleider WTB Noordwest Ziekenhuisgroep


Regio Talent heeft een actieve en persoonlijke benadering. Er is zorgvuldig onderzoek gedaan naar mijn geschiktheid door middel van een persoonlijk gesprek én een DISC vragenlijst.

Ik kreeg nuttige tips ter voorbereiding op mijn sollicitatiegesprekken bij Noordwest Ziekenhuisgroep waardoor ik goed voorbereid aan tafel zat. Ik kan Regio Talent zeker aanbevelen, zij zoeken naar de juiste man op de juiste plaats.

 

Sabine Agterberg – HR Adviseur Zodiac Aerospace

De Werving & Selectie formule van Regio Talent sluit aan op de wensen die wij als werkgever hebben. Het snel aandragen van kwalitatief, hoog opgeleide kandidaten die qua persoonlijkheid en achtergrond 1 op 1 aansluiten op de vacature en bij onze bedrijfscultuur. Daarnaast kunnen we bij H&S adviesgroep terecht voor HR vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau en verzorgen zij op maat gemaakte trainingen. Als je op zoek bent naar een professionele HR sparringpartner voor advies op diverse HR aandachtsgebieden en met daarbij de nodige Hollandse nuchterheid, dan is H&S Adviesgroep een absolute aanrader! Daarnaast zou ik Regio Talent absoluut aanbevelen als je het volledige Werving & Selectie proces van A tot Z uit handen wilt geven!

Joderik Binnendijk – Financial Controller FB Hout

Het traject rondom de bemiddeling van mijn nieuwe dienstbetrekking verliep heel soepel.
Door in het traject duidelijk naar elkaar te zijn, waren er geen verrassingen en kwam ik spoedig tot overeenstemming met mijn nieuwe werkgever. Ik heb een superleuke baan gevonden bij een uitdagende werkgever.
H&S Adviesgroep is een organisatie die actief is in het door mijn geliefde Noord-Holland-Noord. Een regio waarin veel mooi bedrijven zijn waar veel leuke en uitdagende banen te vinden zijn.
De toegevoegde waarde van H&S Adviesgroep | Regio Talent is dan ook de kennis van de lokale markt en daarbij de vertaling van de wensen van de opdrachtgever naar de kandidaten.
Ik heb het W&S traject rondom de aanstelling van mijn huidige werkgever als zeer positief ervaren.
In een goede open sfeer had ik ook een goed contact met H&S Adviesgroep
Ook na de plaatsing blijven wij met elkaar in contact om vast stellen of zowel de wensen van werkgever als kandidaat op elkaar afgestemd waren, zijn en blijven!

Marjolein Dolle – Bestuurder Stichting Noppes Kringloopwinkels

Als bestuurder van Noppes Kringloopwinkels heb ik H&S Adviesgroep | Regio Talent ingeschakeld voor de werving en selectie van een Business Controller. Ondanks het feit, dat er schaarste op de markt is voor deze beroepsgroep, wist H&S Adviesgroep | Regio Talent toch 4 hele goede kandidaten voor te dragen en kon de vacature binnen afzienbare tijd vervuld worden. Ik denk dat het komt doordat de mensen van H&S Adviesgroep | Regio Talent echt midden in de markt staan. Ze kennen de bedrijven in onze regio, weten waar de behoefte ligt. Geen ingewikkelde toeters en bellen maar de degelijke Noord-Hollandse manier van aanpakken: gewoon goed schakelen op de vraag en de juiste mensen aanbieden. Ik ben blij dat ik dat zoeken niet zelf hoefde te doen. De inzet van H&S Adviesgroep | Regio Talent heeft bij ons bestuur een zorg weggenomen. Ik zou ze bij een volgende “lastige” vacature zo weer inschakelen!

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inBroek op Langedijk
[chapo]
inAndijk
Ben jij die ondernemende Manager R&D (Agri) met kennis van de moderne technologieën op het gebied van zaadveredeling? Lees dan snel verder!
inNoord-Scharwoude
Wil jij werken in een groeiende, internationale organisatie? Behoud jij het overzicht en verschaf je graag financieel inzicht van een complexe organisatie én heb je interesse in een brede financiële rol? Voor Bakker Brothers zijn wij op zoek naar een: Controller.
inAlkmaar
Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten voor een uitdagende rol in de energiewereld? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog de volgende stap richting jouw carrière!
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 46 24 15 26

Selma van Zanten

Sr. Recruitment Consultant
06 55 33 22 44

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.