|
Regio Talent werving en selectie

Het sollicitatieproces

Hoe verloopt het sollicitatieproces voor het Regio Talent Traineeship? Je solliciteert natuurlijk in eerste instantie voor het traineeship zelf. Daarnaast ga je ook bij de potentiële opdrachtgever solliciteren. In de blog van vandaag neem ik je mee in dit gehele proces. 

1.    Je stuurt jouw CV en motivatiebrief naar Regio Talent. 
In deze brief vertel je over jezelf, jouw eerdere werkervaring en waarom jij zo goed zou passen binnen het Traineeship. 

2.    Het kennismakingsgesprek
Tijdens het eerste gesprek zijn we erg benieuwd naar wie jij bent en kijken we vooral naar jouw competenties. Passen deze binnen ons traineeship? Dit gesprek is met één van onze consultants. 

3.    Tweede gesprek
Zijn we na het kennismakingsgesprek beiden enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor het tweede gesprek! Dit gesprek gaat iets meer de diepte in en je zal in dit gesprek ook kennismaken met de directeur van Regio Talent. 

4.    Assessment
Aansluitend aan het tweede gesprek laten we je een assessment doen, waarbij we onder andere jouw competenties en drijfveren meten. 

Op basis van al deze stappen beslissen wij of wij jou in het Regio Talent Traineeship vinden passen en kunnen we jou een contract aanbieden! 

5.    Solliciteren bij de opdrachtgever
Omdat je via het Regio Talent Traineeship bij verschillende opdrachtgevers gaat werken is het natuurlijk wel van belang om óók bij de opdrachtgevers te solliciteren. Het verschilt per opdrachtgever hoeveel rondes er zijn en wat er precies van jou gevraagd wordt tijdens de gesprekken. 

Zodra de opdrachtgever ook enthousiast is kunnen we je écht feliciteren: je gaat aan de slag!

Heb je vragen over het sollicitatieproces of over het Regio Talent Traineeship? Neem dan vrijblijvend contact op met:
●    Sara Oud (Junior Consultant) 06 - 55 00 33 10 of s.oud@regiotalent.nl
●    Selma van Zanten (Senior Consultant) op 06 - 55 33 22 44 of s.vanzanten@regiotalent.nl

Share
2275
10 June 2020

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.