|
Regio Talent werving en selectie

Interview met Marten

Marten heeft zijn eerste trainee opdracht bij  Syngenta succesvol afgesloten en gaat beginnen aan een nieuwe opdracht. In het interview hieronder meer over Marten.


Kun je jezelf voorstellen?
Hoi, mijn naam is Marten ik volg ondertussen alweer zes maanden het Regio Talent Traineeship. Ik kom oorspronkelijk uit Langedijk en ben momenteel woonachtig in Alkmaar. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd in Bedrijfskunde / Agribusiness.

Bij welk bedrijf doe je nu een opdracht en wat is precies jouw functie? 
Momenteel ben ik werkzaam voor Syngenta, hierin vervul ik de rol van Project Officer bij de zaadverwerkingsafdeling. Dit betekent dat ik in verschillende rollen betrokken ben bij verbeterprojecten. In de ondersteunende rol verzorg ik data analyses, presentaties en aanbevelingen. En in de rol als projectleider bewaak ik de projectvoortgang. Het leuke aan het werk is het veelzijdige karakter, de afwisseling is namelijk erg groot.

Heb je hiervoor al werkervaring opgedaan of ben je vanuit je studie het Regio Talent Traineeship gestart? 
Ik heb werkervaring opgedaan in de bloembollensector waar ik uiteindelijk ook mijn afstudeerstage heb gedaan in de bemiddeling. Vervolgens heb ik een jaar werkervaring opgedaan in de productie. 

Hoe ben je bij Regio Talent terecht gekomen? 
Via sociale media ben ik voor het eerst op de hoogte gekomen van Regio Talent. Vervolgens ben ik in persoonlijk contact gekomen met Selma ben ik steeds enthousiaster geworden. Dit heeft uiteindelijk ertoe geleid dat ik nu een half jaar met veel plezier voor Regio Talent werk.

Waarom past het traineeship bij jou? 
Omdat je leert door te ‘doen’. Ik werk bij verschillende bedrijven in verschillende functies. Hierdoor kan ik een beter beeld vormen van werkzaamheden die bij me passen en juist niet bij me passen. Wat dus erg leerzaam is, zeker gezien mijn verwachting de komende 40 jaar te moeten werken

Share
2031
9 July 2020

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.