|
Regio Talent werving en selectie
Vacatures
inHeerhugowaard
inHeerhugowaard
Bekijk alle vacatures
Snel zoeken

Event ‘Serious Gaming; the Changesetter™’

Monique Pluijmers 4-10-2017 10:21
Categorieën: Algemeen
Wil jij spelenderwijs leren om de prestaties op de werkvloer te verbeteren? Wil je jouw (management)team optimaliseren en onderling begrip en bewustwording versterken? Of ben je gewoon benieuwd naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl? Dan is het event ‘Serious Gaming; the Changesetter™’ iets voor jou!

Leren door te doen; dat is de insteek van Changesetter™, de nieuwe management game bij H&S Adviesgroep. Deze game, een online computersimulatie aangevuld met informatie op een speelbord, visualiseert een verandercyclus. Het doel van deze game is om, door middel van ervaringsgericht leren, de effectiviteit van verschillende leiderschapsstijlen in een verandertraject inzichtelijk te maken en hier op interactieve wijze mee te oefenen en van te leren. Hoe krijg je medewerkers mee in een verandertraject? Wat kun je doen om weerstand op verschillende niveaus terug te dringen? Wanneer zet je welke elementen in om zowel vaart te houden als vertrouwen te winnen?

H&S Adviesgroep zet de Changesetter™ in voor verschillende doeleinden, van assessmentonderdeel tot teamtraining en leiderschapscoaching. Tijdens het event vertellen we je op welke wijze je de game zou kunnen inzetten en wat het kan opleveren binnen jouw organisatie. Maar belangrijker nog: we laten het je zelf ervaren! Na een korte introductie gaan we met elkaar aan de slag om jouw leiderschapsstijl in kaart te brengen en je mee te nemen in de veelal lastige keuzes waar leiders in verandertrajecten voor staan.

Dit event vindt plaats op donderdag 9 november 2017 bij ons in Alkmaar en duurt van 15:00 tot circa 18:30 uur, inclusief een snack en een afsluitende borrel. Deelname is kosteloos. We hebben plaats voor 10 personen dus schrijf je snel in! Meld u aan via m.pluijmers@hsadviesgroep.nl

Behoefte aan meer informatie? Klik op deze link

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.