|
Regio Talent werving en selectie

Team Regio Talent

Saskia Schrama, Senior Recruitment Consultant

Sinds 2014 is Saskia Schrama werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Zij is gemotiveerd om het optimale uit haar contact met opdrachtgevers en kandidaten te halen. Met daadkracht en haar sterke communicatieve- en adviesvaardigheden draagt zij bij aan de ontwikkeling van organisaties en professionals. Met haar mensgerichte houding zet zij graag een stap meer en verrast haar gesprekspartner met inzichten om te overdenken.

Saskia heeft HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en heeft een zeer ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling met focus op de vakgebieden HR, Marketing & Communicatie en Finance in het bijzonder. Deze ervaring heeft ze achtereenvolgens opgedaan bij ABN AMRO, Vedior uitzendbureau, DPA, Rekenmeesters, Yacht en tevens als zelfstandig onderneemster. Zij haalt haar voldoening uit het verbinden van opdrachtgever en kandidaat en het maken van de uiteindelijke match.

Saskia is te bereiken via s.schrama@regiotalent.nl of 06 276 588 28.

Selma van Zanten, Senior Recruitment Consultant

Sinds augustus 2018 is Selma van Zanten werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever: dat ziet zij elke keer weer als de uitdaging! Selma maakt gemakkelijk verbinding en weet een snelle inschatting te maken van wat er gevraagd wordt, door zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Samen met de kandidaat bespreekt zij grondig de volgende carrièrestap. Talenten zien van mensen en de juiste combinatie maken met de opdrachtgever en de vacature. Een kandidaat is zoveel méér dan alleen het curriculum vitae. Goede ‘nazorg’ is voor haar een belangrijk element: werkt de match ook écht in de praktijk - dat is uiteindelijk het doel!

Selma heeft ruime ervaring opgedaan bij werving & selectiebureaus, in de (uitzend/interim) arbeidsbemiddeling in Noord-Holland én als HR-adviseur. Vanuit deze functies heeft zij met veel plezier en succes een diversiteit aan kandidaten voor diverse functies bemiddeld.

Zij krijgt energie van het dagelijks zoeken én vinden van de juiste nieuwe teamleden voor de opdrachtgevers van Regio Talent en H&S Adviesgroep.

Selma is te bereiken via s.vanzanten@regiotalent.nl of via 06 553 322 44.

Vincent Smit, Senior Recruitment Consultant

Vincent heeft met een achtergrond in de procestechniek, een bedrijfskunde studie, ruime ervaring in de recruitment. Daarnaast heeft hij met 10 jaar ervaring als ondernemer, een goed zicht gekregen op de markt en het bedrijfsleven. Oplossingen bedenken, bouwen en introduceren; dat is waar hij voldoening uit haalt. Daarbij gaat hij voor een effectieve en pragmatische aanpak. Dat doet hij niet alleen maar samen met een team van professionals die ieder zijn of haar specialisme heeft binnen het vakgebied. Talenten uit de file halen door ze naar de juiste plek in de regio te brengen is zijn doel. Dat kan op interim basis of in loondienst zijn, maar het kan net zo goed de vorm hebben van een nuttig platform, methodiek of businessmodel.

Wil je sparren over HR uitdagingen van nu en van de toekomst? Of wil je eerst ontdekken wat je nog niet zocht maar wel nodig hebt? Vincent komt graag met je in contact!

Vincent is te bereiken via: v.smit@regiotalent.nl of via 06 158 39 336.

Jeroen Veerman, Directeur

Jeroen Veerman is één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Beide organisaties bestaan sinds 2004. Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Jeroen is te bereiken via j.veerman@regiotalent.nl of 06 462 415 26.

Marianne de Blaey, Office Manager Recruitment

Sinds 2018 ondersteunt Marianne de Blaey als Office Manager het recruitmentteam. Marianne heeft bij diverse Noord-Hollandse organisaties gewerkt in een ondersteunende rol. Daarnaast heeft zij bij verschillende werkgevers ook ervaring opgedaan op gebied van marketing/communicatie en website beheer.

Marianne heeft een grafische opleiding als achtergrond en is bij toeval in het officemanagement vak terecht gekomen. Een ondersteunende rol als betrouwbare spilfiguur past haar goed. Door het overzicht te houden en prioriteiten te stellen, zorgt ze ervoor dat haar werkzaamheden goed georganiseerd en gepland worden.

Marianne is te bereiken via m.deblaey@regiotalent.nl of 06 513 617 02.

Sem Kwast, Medewerker Financiële Administratie

Van jongs af aan is Sem al geïnteresseerd in hoe bedrijven functioneren en dan met de nadruk op het financiële aspect. De keuze voor de studie bedrijfseconomie was dan ook snel gemaakt.

Bij Regio Talent krijgt hij de kans om de geleerde stof in de praktijk toe te passen. Hierbij zorgt hij ervoor dat de financiële processen op rolletjes lopen. Als de situatie daarom vraagt zet hij zich ook in om processen te optimaliseren. Om er voor te zorgen dat processen in de toekomst veilig en efficiënt zijn ingericht.

Flexibel, accuraat, spontaan, stressbestendig en doorzettingsvermogen zijn zijn belangrijkste eigenschappen. Lastige vraagstukken ziet hij als een uitdaging en het motiveert hem om die vraagstukken op te lossen of te verbeteren. Deze eigenschappen komen dagelijks terug in zijn werkzaamheden bij Regio Talent, waar hij veel plezier uit haalt. 

Geboren en getogen in Bergen en momenteel woonachtig in Schoorl. Deze aspecten benadrukken zijn verbondenheid met de regio. Hij houdt van de sporten tennis, kickboksen en hardlopen en daar haalt hij veel energie uit!

Sem is te bereiken via s.kwast@regiotalent.nl of 072 512 47 63.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inAlkmaar
Ben jij (junior) Recruiter en herken jij talent of wil je van ons leren hoe je talent herkent? Dan komen we graag met jou in contact!
inAlkmaar
Ben jij die HR Development Consultant met interesse voor ontwikkeling van mensen en organisaties? Wij komen graag met jou in contact.
inHeerhugowaard
Voor Bray Controls Benelux zoeken wij een een praktische technicus met gevoel voor commercie, service en kwaliteit. 
inWestknollendam
Wil jij, als administratieve finance specialist, meesturen en onderdeel uitmaken van deze groeiende internationale organisatie? 
Bekijk alle vacatures

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.