|
Regio Talent werving en selectie

Team Regio Talent

Selma van Zanten, Senior Recruitment Consultant

Sinds 2018 werk ik als Senior Recruitment Consultant voor Regio Talent. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever zie ik elke keer weer als een leuke uitdaging! Talenten zien van mensen en de juiste combinatie maken met de opdrachtgever en de vacature is mijn kracht. Een kandidaat is zoveel méér dan alleen het curriculum vitae. Goede ‘nazorg’ vind ik ook een belangrijk element: werkt de match ook écht in de praktijk - dat is uiteindelijk het doel!

Dagelijks zoeken én vinden van de juiste nieuwe teamleden voor onze opdrachtgevers geeft mij energie.

selma@regiotalent.nl 

06 55 33 22 44

Jeroen Veerman, Directeur

Als één van de oprichters van Regio Talent en Directeur van H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent) ben ik bij beide organisaties betrokken sinds 2004. Mijn expertise ligt in het vervullen van vaste en interim vacatures op (senior) management en directieniveau. Met mijn bestuurdersfuncties bij VNO-NCW en RPA-NHN, ben ik actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt van Noord-Holland Noord.

Ik word gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

jeroen@regiotalent.nl  

06 46 24 15 26

Bram Kockx, Recruiter

Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds januari 2022 als Recruiter bij Regio Talent. Zowel tijdens als na mijn opleiding Human Resources Management heb ik veel kennis en ervaring opgedaan binnen HR! Vastbesloten en met volle overtuiging ben ik klaar voor al het nieuws wat op mijn pad komt.

Spreken we elkaar binnenkort? Ik help je graag bij het vinden van een leuke job! 

bram@regiotalent.nl  

06 27 65 88 28

Floor Groot, Recruitment Assistant en Office Manager

In communicatie, planning en organisatie was ik al een langere tijd geïnteresseerd. De keuze voor de studie Management Assistant was dan ook snel gemaakt. Bij Regio Talent krijg ik de kans om de geleerde stof in de praktijk toe te passen. Hierbij zorg ik voor ondersteuning als Recruitment Assistent en ben ik Office Manager.

Flexibel, leergierig, spontaan, gedreven en doorzettingsvermogen zijn mijn belangrijkste eigenschappen. Deze eigenschappen komen dagelijks terug in mijn werkzaamheden bij Regio Talent, waar ik veel plezier uit haal.

floor@regiotalent.nl

06 51 36 17 02

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inBroek op Langedijk
[chapo]
inAndijk
Ben jij die ondernemende Manager R&D (Agri) met kennis van de moderne technologieën op het gebied van zaadveredeling? Lees dan snel verder!
inNoord-Scharwoude
Wil jij werken in een groeiende, internationale organisatie? Behoud jij het overzicht en verschaf je graag financieel inzicht van een complexe organisatie én heb je interesse in een brede financiële rol? Voor Bakker Brothers zijn wij op zoek naar een: Controller.
inAlkmaar
Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten voor een uitdagende rol in de energiewereld? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog de volgende stap richting jouw carrière!
Bekijk alle vacatures

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.