|
Regio Talent werving en selectie

Team Regio Talent

Selma van Zanten, Senior Recruitment Consultant

Sinds augustus 2018 is Selma van Zanten werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever: dat ziet zij elke keer weer als de uitdaging! Selma maakt gemakkelijk verbinding en weet een snelle inschatting te maken van wat er gevraagd wordt, door zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Samen met de kandidaat bespreekt zij grondig de volgende carrièrestap. Talenten zien van mensen en de juiste combinatie maken met de opdrachtgever en de vacature. Een kandidaat is zoveel méér dan alleen het curriculum vitae. Goede ‘nazorg’ is voor haar een belangrijk element: werkt de match ook écht in de praktijk - dat is uiteindelijk het doel!

Selma heeft ruime ervaring opgedaan bij werving & selectiebureaus, in de (uitzend/interim) arbeidsbemiddeling in Noord-Holland én als HR-adviseur. Vanuit deze functies heeft zij met veel plezier en succes een diversiteit aan kandidaten voor diverse functies bemiddeld.

Zij krijgt energie van het dagelijks zoeken én vinden van de juiste nieuwe teamleden voor de opdrachtgevers van Regio Talent en H&S Adviesgroep.

Selma is te bereiken via s.vanzanten@regiotalent.nl of via 06 553 322 44.

Vincent Smit, Senior Recruitment Consultant

Vincent heeft met een achtergrond in de procestechniek, een bedrijfskunde studie, ruime ervaring in de recruitment. Daarnaast heeft hij met 10 jaar ervaring als ondernemer, een goed zicht gekregen op de markt en het bedrijfsleven. Oplossingen bedenken, bouwen en introduceren; dat is waar hij voldoening uit haalt. Daarbij gaat hij voor een effectieve en pragmatische aanpak. Dat doet hij niet alleen maar samen met een team van professionals die ieder zijn of haar specialisme heeft binnen het vakgebied. Talenten uit de file halen door ze naar de juiste plek in de regio te brengen is zijn doel. Dat kan op interim basis of in loondienst zijn, maar het kan net zo goed de vorm hebben van een nuttig platform, methodiek of businessmodel.

Wil je sparren over HR uitdagingen van nu en van de toekomst? Of wil je eerst ontdekken wat je nog niet zocht maar wel nodig hebt? Vincent komt graag met je in contact!

Vincent is te bereiken via: v.smit@regiotalent.nl of via 06 158 39 336.

Jeroen Veerman, Directeur

Jeroen Veerman is één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Hij is bij beide organisaties betrokken sinds 2004. Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Jeroen is te bereiken via j.veerman@regiotalent.nl of 06 462 415 26.

Christina Eswarapatham, Recruiter

Sinds mei 2021 is Christina werkzaam als Recruiter voor Regio Talent. Christina is ervan overtuigd dat elk individu unieke talenten en eigenschappen met zich meedraagt en dat iemand waarde kan toevoegen aan een organisatie. Ze heeft dan ook de studie Human Resource Management afgerond. Christina is een betrouwbare mensen-mens, gaat altijd voor kwaliteit en is doelgericht. De rol als Recruiter voert zij dan ook met veel plezier uit!
 
Christina krijgt er energie van om nieuwe kandidaten te werven. Ze werkt nauw samen met de senior recruitment consultants.

Christina is te bereiken via christina@regiotalent.nl of via 06-276 588 28.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inHeiloo
[chapo]
inAlkmaar
Wil je een bijdrage leveren aan een gezondere wereld door te zorgen dat alle processen en documenten goed zijn vastgelegd? Lees dan snel verder...
inHeerhugowaard
In de wereld van afsluiters is Bray Controls Benelux een internationale speler maar met een lokale en ongedwongen sfeer en bedrijfscultuur.  
inAlkmaar
Wil jij als Consultant Recruitment verder bouwen aan het succes van Regio Talent en wil jij organisaties in NHN écht verder helpen? Vind jij het ook nog interessant om als sparringpartner voor directie, management en HR te fungeren op het gebied van recruitment vraagstukken? Dan komen we graag met je in contact!
Bekijk alle vacatures

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.