Regio Talent werving en selectie

Recruitment Outsourcing

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. En het verbetert de continuïteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over RPO contact op met Jeroen Veerman, j.veerman@regiotalent.nl / 072 512 47 63.

Wat is RPO?

RPO staat voor 'Recruitment Process Outsourcing'. De situatie waarbij de opdrachtgever enkele of alle wervingsactiviteiten uitbesteedt aan een externe dienstverlener. Deze opereert als een intern recruitmentbureau. RPO dienstverlening kan zowel op kleine als op grote schaal plaatsvinden. Van enkel het afhandelen van sollicitaties tot en met het opstellen van de complete recruitmentstrategie, waarbij zowel de wervingstechnologie als de methodes en rapportages van de werkgever worden overgenomen.

Voordelen van RPO voor uw organisatie:

  • Eigen 'Werken bij' site in uw huistijl.
  • Organisatie en vacatures beter zichtbaar en vindbaar.
  • Betere benutting van sollicitanten.
  • Versterking employer branding.
  • Voorop lopen zonder eigen kennis.
  • Bespaar op werving en selectie.
  • Ruime ervaring in branche en proces.

Ervaring in de branche en ervaring met werving en selectie processen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor de medewerkers van Regio Talent is dit dagelijkse kost. Al jarenlang. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inBroek op Langedijk
[chapo]
inAndijk
Ben jij die ondernemende Manager R&D (Agri) met kennis van de moderne technologieën op het gebied van zaadveredeling? Lees dan snel verder!
inNoord-Scharwoude
Wil jij werken in een groeiende, internationale organisatie? Behoud jij het overzicht en verschaf je graag financieel inzicht van een complexe organisatie én heb je interesse in een brede financiële rol? Voor Bakker Brothers zijn wij op zoek naar een: Controller.
inAlkmaar
Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten voor een uitdagende rol in de energiewereld? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog de volgende stap richting jouw carrière!
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 46 24 15 26

Selma van Zanten

Sr. Recruitment Consultant
06 55 33 22 44

Jessica Venema

Recruitment Consultant
06 15 83 93 36

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.