|
Regio Talent werving en selectie

Jeroen Veerman

Jeroen  Veerman
Naam: Jeroen Veerman
Mobiel: +31 6 4624 1526

CV:

Sinds 2004 is Jeroen Veerman werkzaam als één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Actieve vacatures:

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.