|
Regio Talent werving en selectie

Team Regio Talent

Selma van Zanten, Senior Recruitment Consultant

Sinds augustus 2018 is Selma van Zanten werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever: dat ziet zij elke keer weer als de uitdaging! Selma maakt gemakkelijk verbinding en weet een snelle inschatting te maken van wat er gevraagd wordt, door zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Samen met de kandidaat bespreekt zij grondig de volgende carrièrestap. Talenten zien van mensen en de juiste combinatie maken met de opdrachtgever en de vacature. Een kandidaat is zoveel méér dan alleen het curriculum vitae. Goede ‘nazorg’ is voor haar een belangrijk element: werkt de match ook écht in de praktijk - dat is uiteindelijk het doel!

Selma heeft ruime ervaring opgedaan bij werving & selectiebureaus, in de (uitzend/interim) arbeidsbemiddeling in Noord-Holland én als HR-adviseur. Vanuit deze functies heeft zij met veel plezier en succes een diversiteit aan kandidaten voor diverse functies bemiddeld.

Zij krijgt energie van het dagelijks zoeken én vinden van de juiste nieuwe teamleden voor de opdrachtgevers van Regio Talent en H&S Adviesgroep.

Selma is te bereiken via s.vanzanten@regiotalent.nl of via 06 553 322 44.

Vincent Smit, Senior Recruitment Consultant

Vincent heeft met een achtergrond in de procestechniek, een bedrijfskunde studie, ruime ervaring in de recruitment. Daarnaast heeft hij met 10 jaar ervaring als ondernemer, een goed zicht gekregen op de markt en het bedrijfsleven. Oplossingen bedenken, bouwen en introduceren; dat is waar hij voldoening uit haalt. Daarbij gaat hij voor een effectieve en pragmatische aanpak. Dat doet hij niet alleen maar samen met een team van professionals die ieder zijn of haar specialisme heeft binnen het vakgebied. Talenten uit de file halen door ze naar de juiste plek in de regio te brengen is zijn doel. Dat kan op interim basis of in loondienst zijn, maar het kan net zo goed de vorm hebben van een nuttig platform, methodiek of businessmodel.

Wil je sparren over HR uitdagingen van nu en van de toekomst? Of wil je eerst ontdekken wat je nog niet zocht maar wel nodig hebt? Vincent komt graag met je in contact!

Vincent is te bereiken via: v.smit@regiotalent.nl of via 06 158 39 336.

Jeroen Veerman, Directeur

Jeroen Veerman is één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Hij is bij beide organisaties betrokken sinds 2004. Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Jeroen is te bereiken via j.veerman@regiotalent.nl of 06 462 415 26.

Christina Eswarapatham, Recruiter

Sinds mei 2021 is Christina werkzaam als Recruiter voor Regio Talent. Christina is ervan overtuigd dat elk individu unieke talenten en eigenschappen met zich meedraagt en dat iemand waarde kan toevoegen aan een organisatie. Ze heeft dan ook de studie Human Resource Management afgerond. Christina is een betrouwbare mensen-mens, gaat altijd voor kwaliteit en is doelgericht. De rol als Recruiter voert zij dan ook met veel plezier uit!
 
Christina krijgt er energie van om nieuwe kandidaten te werven. Ze werkt nauw samen met de senior recruitment consultants.

Christina is te bereiken via christina@regiotalent.nl of via 06-276 588 28.

Sem Kwast, Medewerker Financiële Administratie

Van jongs af aan is Sem al geïnteresseerd in hoe bedrijven functioneren en dan met de nadruk op het financiële aspect. De keuze voor de studie bedrijfseconomie was dan ook snel gemaakt.

Bij Regio Talent krijgt hij de kans om de geleerde stof in de praktijk toe te passen. Hierbij zorgt hij ervoor dat de financiële processen op rolletjes lopen. Als de situatie daarom vraagt zet hij zich ook in om processen te optimaliseren. Om er voor te zorgen dat processen in de toekomst veilig en efficiënt zijn ingericht.

Flexibel, accuraat, spontaan, stressbestendig en doorzettingsvermogen zijn zijn belangrijkste eigenschappen. Lastige vraagstukken ziet hij als een uitdaging en het motiveert hem om die vraagstukken op te lossen of te verbeteren. Deze eigenschappen komen dagelijks terug in zijn werkzaamheden bij Regio Talent, waar hij veel plezier uit haalt. 

Geboren en getogen in Bergen en momenteel woonachtig in Schoorl. Deze aspecten benadrukken zijn verbondenheid met de regio. Hij houdt van de sporten tennis, kickboksen en hardlopen en daar haalt hij veel energie uit!

Sem is te bereiken via s.kwast@regiotalent.nl of 072 512 47 63.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inAlkmaar
Heb je behoefte aan vrijheid en verantwoordelijkheid en wil je meebouwen aan de groei van Inholland Academy? Solliciteer dan naar deze rol met een grote diversiteit aan werkzaamheden.
inAlkmaar
Wil jij als Consultant Recruitment verder bouwen aan het succes van Regio Talent en wil jij organisaties in NHN écht verder helpen? Vind jij het ook nog interessant om als sparringpartner voor directie, management en HR te fungeren op het gebied van recruitment vraagstukken? Dan komen we graag met je in contact!
inDe Rijp
[chapo]
inEnkhuizen
Een Finance rol waarin resultaten en aandacht voor de mens centraal staan. Spreekt dat je aan, lees dan snel verder!
Bekijk alle vacatures

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.