|
Regio Talent werving en selectie

Team Regio Talent

Selma van Zanten, Senior Recruitment Consultant

Sinds 2018 werk ik als Senior Recruitment Consultant voor Regio Talent. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever zie ik elke keer weer als een leuke uitdaging! Talenten zien van mensen en de juiste combinatie maken met de opdrachtgever en de vacature is mijn kracht. Een kandidaat is zoveel méér dan alleen het curriculum vitae. Goede ‘nazorg’ vind ik ook een belangrijk element: werkt de match ook écht in de praktijk - dat is uiteindelijk het doel!

Dagelijks zoeken én vinden van de juiste nieuwe teamleden voor onze opdrachtgevers geeft mij energie.

selma@regiotalent.nl 

06 55 33 22 44

Vincent Smit, Senior Recruitment Consultant

Met mijn achtergrond in de procestechniek, een bedrijfskunde studie en 10 jaar ervaring als ondernemer heb ik een goed zicht gekregen op de markt en het bedrijfsleven. Oplossingen bedenken, bouwen en introduceren is waar ik mijn voldoening uit haal. Talenten uit de file halen door ze naar de juiste plek in de regio te brengen is mijn doel. Dat kan op interim basis of in loondienst zijn, maar het kan net zo goed de vorm hebben van een nuttig platform, methodiek of businessmodel.

Wil je sparren over HR uitdagingen van nu en van de toekomst? Of wil je eerst ontdekken wat je nog niet zocht maar wel nodig hebt? Ik komt graag met je in contact!

vincent@regiotalent.nl 

06 15 83 93 36

Jeroen Veerman, Directeur

Als één van de oprichters en Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent) ben ik bij beide organisaties betrokken sinds 2004. Mijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Met mijn bestuurdersfuncties bij VNO-NCW en RPA-NHN, ben ik actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt van Noord-Holland Noord.

Ik word gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

 

jeroen@regiotalent.nl  

06 46 24 15 26

Bram Kockx, Recruiter

Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds januari 2022 als Recruiter bij Regio Talent. Zowel tijdens als na mijn opleiding Human Resources Management heb ik veel kennis en ervaring opgedaan binnen HR! Vastbesloten en met volle overtuiging ben ik klaar voor al het nieuws wat op mijn pad komt.

Spreken we elkaar binnenkort? Ik help je graag bij het vinden van een leuke job! 

 

bram@regiotalent.nl  

06 27 65 88 28

Floor Groot, Recruitment Assistant en Office Manager

In communicatie, planning en organisatie was ik al een langere tijd geïnteresseerd. De keuze voor de studie Management Assistant was dan ook snel gemaakt. Bij Regio Talent krijg ik de kans om de geleerde stof in de praktijk toe te passen. Hierbij zorg ik voor ondersteuning als Recruitment Assistent en ben ik Office Manager.

Flexibel, leergierig, spontaan, gedreven en doorzettingsvermogen zijn mijn belangrijkste eigenschappen. Deze eigenschappen komen dagelijks terug in mijn werkzaamheden bij Regio Talent, waar ik veel plezier uit haal.

 

floor@regiotalent.nl

06 51 36 17 02

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inHeerhugowaard
Wij zijn op zoek naar een Technisch Trainer om het team van de RAVO Academy te versterken. 
inAlkmaar
Ben je toe aan een uitdagende rol binnen een dynamische omgeving waaraan je volop kan werken aan verbetering? Lees dan snel verder...
Bekijk alle vacatures

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.