|
Regio Talent werving en selectie
Vacatures
inEnkhuizen
inHeerhugowaard
Bekijk alle vacatures
Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar

Team Regio Talent

Saskia Schrama, Senior Recruitment Consultant

Sinds 2014 is Saskia Schrama werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Zij is gemotiveerd om het optimale uit haar contact met opdrachtgevers en kandidaten te halen. Met daadkracht en haar sterke communicatieve- en adviesvaardigheden draagt zij bij aan de ontwikkeling van organisaties en professionals. Met haar mensgerichte houding zet zij graag een stap meer en verrast haar gesprekspartner met inzichten om te overdenken.

Saskia heeft HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en heeft een zeer ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling met focus op de vakgebieden HR, Marketing & Communicatie en Finance in het bijzonder. Deze ervaring heeft ze achtereenvolgens opgedaan bij ABN AMRO, Vedior uitzendbureau, DPA, Rekenmeesters, Yacht en tevens als zelfstandig onderneemster. Zij haalt haar voldoening uit het verbinden van opdrachtgever en kandidaat en het maken van de uiteindelijke match.

Saskia is te bereiken via s.schrama@regiotalent.nl of 06 276 588 28.

Teun van Wijngaarden, Senior Recruitment Consultant

Sinds 2015 is Teun van Wijngaarden werkzaam als Senior Recruitment Consultant bij Regio Talent. Hij richt zich hierbij op vaste én interim vacatures voor H&S Adviesgroep én Regio Talent. Als echte Noord-Hollander zet hij graag een stap extra voor kandidaten & organisaties uit deze mooie regio.

Teun heeft Management, Economie & Recht gestudeerd in Alkmaar en is daarna ruim 7 jaar voor Randstad en Yacht actief geweest. In zijn periode bij de Randstad Groep heeft hij ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling binnen Noord-Holland. Zijn passie is de verbindende rol tussen kandidaat en organisatie.

Teun is te bereiken via: t.vanwijngaarden@regiotalent.nl of 06 158 393 36.

Selma van Zanten, Senior Recruitment Consultant

Sinds augustus 2018 is Selma van Zanten werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever: dat ziet zij elke keer weer als de uitdaging! Selma maakt gemakkelijk verbinding en weet een snelle inschatting te maken van wat er gevraagd wordt, door zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Samen met de kandidaat bespreekt zij grondig de volgende carrièrestap. Talenten zien van mensen en de juiste combinatie maken met de opdrachtgever en de vacature. Een kandidaat is zoveel méér dan alleen het curriculum vitae. Goede ‘nazorg’ is voor haar een belangrijk element: werkt de match ook écht in de praktijk - dat is uiteindelijk het doel!

Selma heeft ruime ervaring opgedaan bij werving & selectiebureaus, in de (uitzend/interim) arbeidsbemiddeling in Noord-Holland én als HR-adviseur. Vanuit deze functies heeft zij met veel plezier en succes een diversiteit aan kandidaten voor diverse functies bemiddeld.

Zij krijgt energie van het dagelijks zoeken én vinden van de juiste nieuwe teamleden voor de opdrachtgevers van Regio Talent en H&S Adviesgroep.

Selma is te bereiken via s.vanzanten@regiotalent.nl of via 06 553 322 44.

Rob Mooij, Recruitment Consultant

Sinds 2017 is Rob Mooij als Recruitment Consultant werkzaam voor Regio Talent. Als echte Alkmaarder/Noord-Hollander is hij bekend met de regio en wil hij graag verbinding leggen tussen bedrijf en kandidaat.

Na zijn studie HBO Small Business & Retail Management te hebben afgerond heeft Rob de nodige ervaring binnen de arbeidsbemiddeling opgedaan bij PDZ Uitzendbureau en UBV. Rob haalt plezier uit het maken van de juiste match tussen kandidaat en bedrijf. Door zijn positieve voorkomen, kennis van interviewtechnieken en oprechte interesse is Rob een fijne gesprekspartner.

Rob is te bereiken via r.mooij@regiotalent.nl of 06 211 539 38.

Elisia Logman, Recruitment Consultant

Sinds 2017 ondersteunt Elisia Logman als Consultant het recruitment team. Elisia heeft HBO Hogere Hotelschool gestudeerd waarbij zij een passie voor het ondersteunen, ontzorgen en dienstbaar zijn aan mensen heeft ontwikkeld.

Haar mensenkennis samen met haar nuchtere West-Friese mentaliteit zorgen ervoor dat zij als gelijkwaardig sparringpartner fungeert voor zowel toonaangevende opdrachtgevers als aan kandidaten uit de Regio Noord-Holland Noord.

Elisia is te bereiken via e.logman@regiotalent.nl of 06 233 479 27.

Sara Oud, Junior Consultant

Sinds 2018 is Sara Oud werkzaam voor Regio Talent als Junior Consultant. De juiste match tussen de persoon, functie en organisatie is van groot belang. Sara levert hieraan een bijdrage door haar mensgerichtheid en nieuwsgierigheid. Als geboren en getogen Noord-Hollandse vindt ze het een uitdaging om de talenten in de regio te versterken, verbinden en inspireren.

Sara is afgestudeerd Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Na haar stage bij H&S Adviesgroep is ze in dienst getreden en is zij actief voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep.

Sara is te bereiken via s.oud@regiotalent.nl of 06 550 033 10. 

Jeroen Veerman, Directeur

Jeroen Veerman is één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Beide organisaties bestaan sinds 2004. Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Jeroen is te bereiken via j.veerman@regiotalent.nl of 06 462 415 26.

Marianne de Blaey, Office Manager Recruitment

Sinds 2018 ondersteunt Marianne de Blaey als Office Manager het recruitmentteam. Marianne heeft bij diverse Noord-Hollandse organisaties gewerkt in een ondersteunende rol. Daarnaast heeft zij bij verschillende werkgevers ook ervaring opgedaan op gebied van marketing/communicatie en website beheer.

Marianne heeft een grafische opleiding als achtergrond en is bij toeval in het officemanagement vak terecht gekomen. Een ondersteunende rol als betrouwbare spilfiguur past haar goed. Door het overzicht te houden en prioriteiten te stellen, zorgt ze ervoor dat haar werkzaamheden goed georganiseerd en gepland worden.

Marianne is te bereiken via m.deblaey@regiotalent.nl of 06 513 617 02.

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.