|
Regio Talent werving en selectie
Jeroen Veerman nieuwe voorzitter VNO-NCW

Jeroen Veerman is de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Noordwest-Holland. Op 2 juli neemt hij de taken over van Tom Kuijper.

Lees hier een kort interview met Jeroen (© VNO-NCW).

Jeroen is al zeven jaar actief bestuurslid van VNO-NCW Noordwest-Holland. Hij wil een paar grote uitdagingen aanpakken, onder meer op het gebied van onderwijs & arbeidsmarkt en bereikbaarheid. “We moeten ook beter laten zien hoe VNO-NCW bijdraagt aan een beter ondernemingsklimaat. Dat laatste doen we te weinig. De regio kent een ontzettend sterk en pragmatisch bedrijfsleven met veel mogelijkheden. Ik wil heel graag horen wat er leeft”, aldus Jeroen.

Jeroen is algemeen directeur bij H&S Adviesgroep en dochterbedrijf Regio Talent, dienstverleners op het gebied van human resource management. Veerman is sinds 2011 tevens namens VNO-NCW Noordwest-Holland bestuurslid bij de RPA Noord-Holland-Noord en sinds 2014 bestuurslid van Huis van het Werk, een samenwerkingsverband op de arbeidsmarkt van 40 werkgevers in Noord-Holland-Noord.


Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inHeerhugowaard
Op zoek naar een dynamische uitdaging waarin leiderschap, strategie en klantgerichtheid samenkomen? Dan is deze rol van Business Unit Manager bij Aqualectra voor jou!
inBroek op Langedijk
[chapo]
inAndijk
Ben jij die ondernemende Manager R&D (Agri) met kennis van de moderne technologieën op het gebied van zaadveredeling? Lees dan snel verder!
inNoord-Scharwoude
Wil jij werken in een groeiende, internationale organisatie? Behoud jij het overzicht en verschaf je graag financieel inzicht van een complexe organisatie én heb je interesse in een brede financiële rol? Voor Bakker Brothers zijn wij op zoek naar een: Controller.
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 46 24 15 26

Selma van Zanten

Sr. Recruitment Consultant
06 55 33 22 44

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.