|
Regio Talent werving en selectie
Regio Talent, hét Werving & Selectiebureau voor hoogopgeleid Noord-Holland Noord

Regio Talent is al ruim 10 jaar hét Werving en Selectiebureau in Noord-Holland Noord. Wij laten grote betrokkenheid zien bij de regionale arbeidsmarkt. Het bemiddelen van talenten en managers naar de juiste baan drijft ons. Door een assessment standaard onderdeel te laten zijn van de bemiddelingstrajecten en door aandacht voor het talent, onderscheiden wij ons in de markt. Als onderdeel van H&S Adviesgroep werken wij voor een grote groep loyale MKB-organisaties. Ons specialisme is de regio. Daarbinnen zijn wij sterk op functies binnen techniek, staf en management. Regio Talent staat voor het bemiddelen van de juiste talenten naar de juiste plek; alles in onze regio. Wij zijn pragmatisch, betrokken en gericht op kwaliteit en samenwerking. Korte lijnen, informeel en humor zijn enkele kenmerken van onze cultuur.

Nieuwsbrief

Bij deze ontvang je onze nieuwsbrief, die periodiek verschijnt met daarin interessante informatie en de nieuwste vacatures in Noord-Holland Noord. Heb je interesse in een nieuwe baan en heb je affiniteit met de bouw? Reageer dan nu op onze vacatures bij Schipper Kozijnen! Mocht je zelf geen interesse hebben, wellicht ken je nog mensen die deze functie interessant vinden? Ben je werkzaam in een andere branche? Kijk dan op onze website voor ons actuele vacature aanbod.

Team Regio Talent

Het jaar 2017 is voor ons goed begonnen! Ons team is uitgebreid met twee nieuwe collega's:

Stephanie Klomp is begonnen als Recruitment Consultant en is gemotiveerd om hoogopgeleide talenten te ontmoeten en kansen voor ontwikkeling van organisaties binnen de regio Noord-Holland Noord te zien. Met interesse, luisterend vermogen en verbindingskracht bevordert zij graag een optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat. Stephanie heeft HEAO Commerciële Economie gestudeerd en heeft kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van verschillende (loopbaan)coachingsmethodieken. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met marketingcommunicatie, sales en het onderzoeken van ontwikkelmogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zij wordt gedreven door haar enthousiasme voor het motiveren van mensen en het inzetten van ieders kracht binnen organisaties.

Marissa Weener is begonnen als Recruitment Assistant en ondersteunt het team van Recruitment Consultants. Met haar talent voor plannen en organiseren zorgt zij ervoor dat alle werving & selectie procedures goed verlopen. Marissa heeft HBO Toegepaste Bedrijfskunde gestudeerd en heeft kennis en vaardigheden opgedaan in het begeleiden van werkzoekenden en analyseren en verbeteren van werkprocessen. Zij haalt voldoening uit het leveren van een constructieve bijdrage aan het Regio Talent team.

Social media

Ook nodigen we je uit om onze website in de gaten te houden, zodat je ook zelf kunt reageren op vacatures die je aanspreken. Het is mogelijk om eigen 'search agents' aan te maken wanneer je inlogt op onze website. Deze search agents informeren je dan automatisch wanneer zich een passende vacature voordoet! Je kunt ons ook volgen via LinkedIn, Facebook en Twitter.

Nieuwste vacatures

Bouw vacatures

Inkoop, logistiek, supply chain vacatures

Personeel en organisatie vacatures

Vijf tips voor een succesvol 2017
De start van een nieuw jaar biedt nieuwe kansen en perspectieven. De arbeidsmarkt blijkt stevig aan te trekken en er zijn positieve geluiden vanuit het UWV over een daling van de werkloosheid. Welke kansen biedt 2017 jou persoonlijk?

Ongeacht of 2017 het jaar wordt waarin je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, zetten wij vijf goede voornemens voor je op een rij waarmee je goede stappen kunt zetten. Ben je benieuwd naar deze tips? Klik hier om het hele artikel te lezen.

Veel succes gewenst met jouw goede voornemens en werk actief aan het goed benutten van jouw unieke Talent!

Vanuit Regio Talent wensen we jou in ieder geval het allerbeste!

Bron: UWV, Forbes, Volkskrant, Carrieretijger

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inAalsmeer
inAlkmaar e.o.
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Rob Mooij

Recruitment Consultant
06 211 539 38

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Saskia Schrama

Sr Recruitment Consultant
06 276 588 28

Teun van Wijngaarden

Sr Recruitment Consultant
06 158 393 36

Sara Oud

Jr Recruitment Consultant
06 518 218 86

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 819 584 59

Sanna Willebrands

Sr Recruitment Consultant
06 424 116 12

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.