|
Regio Talent werving en selectie
Nieuwsbrief H&S Adviesgroep - juli 2018

 

NIEUWE WEBSITES - Afgelopen maand zijn de websites van H&S Adviesgroep en Regio Talent compleet vernieuwd. Wij zijn hier trots op en willen dit graag delen! Op de nieuwe websites staan onze belangrijkste thema’s qua dienstverlening centraal:

  • Organisatie ontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamontwikkeling
  • Individuele ontwikkeling
  • Werving en selectie

Neem eens een kijkje op www.hsadviesgroep.nl en www.regiotalent.nl en laat het ons weten als je tips of ideeën hebt!

UITGEVLOGEN: Joost Melten

NAAM Joost Melten | STAGEJAAR 2018 | NU Student Business Studies AAN DE Hogeschool Inholland

JOOST komt uit Heerhugowaard. Hij heeft Regio Talent net verlaten als stagiair en is bezig met het afronden van zijn studie Business Studies, met als afstudeerrichting Ondernemen. Voor Regio Talent heeft Joost onderzoek gedaan naar businessmodel innovatie. Joost: “De technologie ontwikkelt zich aan alle kanten, het is daarom van groot belang om actief op zoek te gaan naar innovatie. Het is leuk om hier onderzoek naar te doen voor een organisatie als Regio Talent. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik werd open ontvangen, heb me echt onderdeel gevoeld van het team en collega’s waren behulpzaam.”

“Bij Regio Talent voelde ik me direct welkom.” 
lees verder

SEMINAR HR meets Vrouwe Justitia - 27 september 2018

Samen met Suzanne van Ketel, partner arbeidsrecht bij Nineyards Law, organiseert Jolanda Bakker van H&S Adviesgroep op donderdag 27 september a.s. voor de tweede maal het seminar 'HR meets Vrouwe Justitia'.

Centraal staat het spanningsveld tussen de ontwikkelingen op het gebied van HR en de traditionele juridische wereld. Zelfsturende teams, het nieuwe werken en beoordelen; allemaal actuele HR thema’s. Maar hoe verhoudt dit zich tot het “conservatieve” arbeidsrecht?

Kijk hier voor meer informatie of aanmelding.

 

 

 
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...

VOORTGANGSGESRPEKKEN ONDER DE LOEP - De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR gesprekscyclus blijft voorlopig nog wel een actueel thema. Wat blijft is het gesprek, de dialoog met leidinggevende of met collega’s.

Zowel binnen organisaties waar de klassieke HR cyclus wordt gevolgd, als daar waar het Nieuwe Beoordelen van toepassing is, worden in deze periode gesprekken gevoerd. Voortgangsgesprekken of feedbackgesprekken. Naam, frequentie…? Het moet gaan om de inhoud: doelen stellen en feedback geven op grond waarvan de  medewerker zich verder kan ontwikkelen. Focussen op de talenten of sterke punten van de medewerker en deze actief benutten. We reiken je graag een paar vragen aan die je tijdens zo'n gesprek kunt stellen.
lees verder


Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Saskia Schrama

Sr Recruitment Consultant
06 276 588 28

Teun van Wijngaarden

Sr Recruitment Consultant
06 158 393 36

Sara Oud

Jr Recruitment Consultant
06 518 218 86

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 819 584 59

Sanna Willebrands

Sr Recruitment Consultant
06 424 116 12

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.