|
Regio Talent werving en selectie
Regio Talent, hét Werving & Selectiebureau voor hoogopgeleid Noord-Holland Noord

Regio Talent is al ruim 10 jaar hét Werving en Selectiebureau in Noord-Holland Noord. Wij laten grote betrokkenheid zien bij de regionale arbeidsmarkt. Het bemiddelen van talenten en managers naar de juiste baan drijft ons. Door een assessment standaard onderdeel te laten zijn van de bemiddelingstrajecten en door aandacht voor het talent, onderscheiden wij ons in de markt. Als onderdeel van H&S Adviesgroep werken wij voor een grote groep loyale MKB-organisaties. Ons specialisme is de regio. Daarbinnen zijn wij sterk op functies binnen techniek, staf en management. Regio Talent staat voor het bemiddelen van de juiste talenten naar de juiste plek; alles in onze regio. Wij zijn pragmatisch, betrokken en gericht op kwaliteit en samenwerking. Korte lijnen, informeel en humor zijn enkele kenmerken van onze cultuur.

Hollandse Vernieuwer
Word jij ook een Hollandse Vernieuwer?

Pak je kans en meld je aan voor de 3e editie die gaat starten in mei 2017!

Hollandse Vernieuwers is een innovatief leiderschapsprogramma speciaal voor nieuwsgierige ondernemers en leiders uit Noord-Holland Noord. In een groep met maximaal 12 deelnemers ga je in 4 modules van in totaal 7 dagen op ontdekkingstocht naar nieuwe manieren van ondernemen, organiseren en leidinggeven.

Na het succes van de eerste editie in 2016, staan er voor 2017 maar liefst drie groepen op het programma, waarvan de eerste al in volle gang is. Jolanda Bakker, Commercieel directeur van H&S Adviesgroep en medeverantwoordelijk voor het programma: “ Voor de samenstelling van de groepen kijken we goed naar een boeiende mix van persoonlijkheden, branches en achtergronden. Deelnemers van zowel corporates, familiebedrijven, overheid en onderwijs; dat zorgt voor een optimale leerervaring en verrassende ontdekkingen.”

Deelnemers van de eerste groep zijn zo enthousiast dat ze besloten hebben om als intervisiegroep te blijven bestaan. Inge Hettinga programmamanager van Hollandse Vernieuwers: “Dat is voor ons echt het bewijs dat we met dit platform in een behoefte voorzien. De leiders en ondernemers ervaren het als enorm waardevol om in een informele setting geïnspireerd te worden en aan de slag te gaan met hun eigen ontwikkeling en de toekomst van hun organisaties. Het is immers soms best eenzaam aan de top.” 

Is Hollandse Vernieuwers bij uitstek interessant voor jou of een collega? » lees meer ..

Trending! video-cv, solliciteer en kom in beeld

Hoe speel jij jezelf in de kijker tussen andere sollicitanten? Overtuig jij jouw toekomstige werkgever nog old school met een sollicitatiebrief en cv of breng jij jezelf letterlijk in beeld middels een video-cv? De meeste kandidaten presenteren hun talenten aan werkgevers nog steeds middels een geschreven sollicitatiebrief en cv.

Echter in deze tijd met toegankelijke communicatietechnologie, kun je met een video-cv op een unieke manier in beeld komen. Ga jij deze opvallende manier van solliciteren aan? We zijn benieuwd, doe jij mee aan deze trend of blijf jij bij de standaard cv en motivatiebrief? We horen het graag van je! klik hier

Nieuwste vacatures

Productie en techniek vacatures

Marketing, Verkoop, Communicatie vacatures

Inkoop, Logistiek, Supply Chain vacatures

Interne vacatures

Jong talent uit de regio bij H&S Adviesgroep

Het team van Consultancy & Development binnen H&S Adviesgroep is versterkt met de komst van Amanda Bakker per 1 februari 2017. Amanda volgt momenteel de master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ze is 21 jaar en komt uit Hoogkarspel.

De komende maanden gaat Amanda een businessplan opstellen en een aanbod ontwikkelen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Ons aanbod op dit gebied gaan wij aanbieden aan medewerkers van verschillende NNH organisaties op basis van open inschrijving. Wij geloven dat het inspirerend is om mensen uit andere organisaties te ontmoeten en op deze manier gestimuleerd en geprikkeld te worden over een thema als duurzame inzetbaarheid en eigen arbeidsmarktwaarde.

Daarnaast gaat Amanda onderzoek doen naar werkplezier en werktevredenheid in Noord-Holland Noord. We zijn nieuwsgierig naar hoeveel plezier medewerkers ervaren in deze regio en welke elementen van invloed zijn. » lees meer ..

Amanda Bakker

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inAalsmeer
inAlkmaar e.o.
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Rob Mooij

Recruitment Consultant
06 211 539 38

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Saskia Schrama

Sr Recruitment Consultant
06 276 588 28

Teun van Wijngaarden

Sr Recruitment Consultant
06 158 393 36

Sara Oud

Jr Recruitment Consultant
06 518 218 86

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 819 584 59

Sanna Willebrands

Sr Recruitment Consultant
06 424 116 12

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.