|
Regio Talent werving en selectie
Regio Talent, hét Werving & Selectiebureau voor hoogopgeleid Noord-Holland Noord

Regio Talent is hét werving & selectiebureau in Noord-Holland Noord, gericht op startende tot ervaren professionals met HBO of WO niveau. Binnen de regio zijn wij sterk in functies op het gebied van techniek, staf, marketing, sales en management. Door kennis van de regio en aandacht voor het talent, onderscheiden wij ons in de markt. Uniek is dat wij talent helpen ontwikkelen middels een assessment dat een standaard onderdeel vormt binnen onze bemiddelingstrajecten.

Regio Talent staat voor het bemiddelen van de juiste talenten naar de juiste plek; alles in onze regio Noord-Holland Noord. Onze naam is niet voor niets Regio Talent. We beschikken over veel kennis van de arbeidsmarkt in de regio mede doordat wij onderdeel zijn van moederorganisatie H&S Adviesgroep, een full-service Human Resources dienstverlener. Lees hier meer over Regio Talent en H&S Adviesgroep.

Nieuwsbrief

Bij deze ontvang je de nieuwsbrief met een selectie van de nieuwste vacatures!

In plaats van nieuws en informatie te delen, willen we deze maand graag jou aan het woord laten. Wat wil je graag terug zien in onze nieuwsbrief? Bijvoorbeeld informatie over de banenmarkt of een kijkje in de keuken bij een bedrijf waar je zal willen werken binnen regio Noord-Holland noord? Jouw wensen zijn waardevol voor ons. Wij horen graag van je via info@regiotalent.nl

Nieuwsbrief
Nieuwste vacatures

Financieel

Management

Inkoop, Logistiek, Supply Chain

Marketing, Verkoop, Communicatie

Productie & Techniek

Personeel en Organisatie


Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.