|
Regio Talent werving en selectie
Regio Talent, hét Werving & Selectiebureau voor hoogopgeleid Noord-Holland Noord

Regio Talent is hét werving & selectiebureau in Noord-Holland Noord, gericht op startende tot ervaren professionals met HBO of WO niveau. Binnen de regio zijn wij sterk in functies op het gebied van techniek, staf, marketing, sales en management. Door kennis van de regio en aandacht voor het talent, onderscheiden wij ons in de markt. Uniek is dat wij talent helpen ontwikkelen middels een assessment dat een standaard onderdeel vormt binnen onze bemiddelingstrajecten.

Regio Talent staat voor het bemiddelen van de juiste talenten naar de juiste plek; alles in onze regio Noord-Holland Noord. Onze naam is niet voor niets Regio Talent. We beschikken over veel kennis van de arbeidsmarkt in de regio mede doordat wij onderdeel zijn van moederorganisatie H&S Adviesgroep, een full-service Human Resources dienstverlener. Lees hier meer over Regio Talent en H&S Adviesgroep.

Nieuwsbrief

Bij deze ontvang je de nieuwsbrief met een selectie van de nieuwste vacatures uit de regio! Zit jouw uitdaging erbij? Klik erop, pak je kans en solliciteer direct via de website.

Mocht je zelf geen interesse hebben, wellicht ken je nog mensen die deze functies interessant kunnen vinden? We komen graag met je in contact! Mocht je vragen hebben, neem contact op via info@regiotalent of 072 - 512 47 63.

Ook nodigen we je uit om onze website in de gaten te houden, zodat je ook zelf kunt reageren op vacatures die je aanspreken. Het is ook mogelijk om eigen 'search agents' aan te maken wanneer je inlogt op onze website. Deze search agents informeren je dan automatisch wanneer zich een passende vacature voordoet!

Social media

Volg je ons ook al op LinkedIn, Facebook en Twitter?

social media
Nieuwste vacatures

Personeel en organisatie

Marketing, Verkoop, Communicatie

Productie & Techniek

Management

Financieel

 


Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.