|
Regio Talent werving en selectie
Regio Talent, hét Werving & Selectiebureau voor hoogopgeleid Noord-Holland Noord

 

In onze januari editie van de nieuwsbrief hebben wij voor u weer een selectie van kandidaten die wij recent hebben gesproken en die graag een nieuwe stap maken - Misschien wel binnen uw bedrijf! Lees hieronder een uitgebreidere omschrijving van de kandidaten die op dit moment aanbieden.

Aanbod beschikbare kandidaten

Commercieel

Sales Manager
Man, (52 jaar, omgeving Alkmaar), mensgerichte leidinggevende, resultaatgericht, communicatief vaardig, symphatiek, energiek en met een prettige uitstraling.
Opleiding: Commerciële Economie, diverse aanvullende verkoop- & leiderschapscursussen.
Ervaring: Ruime ervaring in het aansturen van een groep accountmanagers (tot omzetverantwoordelijkheid van 14 miljoen euro). Sales en talentontwikkeling is een absolute passie.
Zoekt: Een bedrijf waarbij hij zijn enthousiasme en know-how van sales en leidinggeven kan tentoonspreiden. Krijgt energie van coachen en begeleiden. Geen specifieke branche voorkeur
Beschikbaar: Per januari 2018.
Salarisniveau: € 6.000,- bruto per maand.

Finance

Interim Controller RC
Man, (44 jaar, omgeving Beverwijk).
Opleiding: Nyenrode School of Accountancy & Controlling (RC), Master of Arts degree in Economie, Bachelor in Bedrijfseconomie.
Ervaring: Heeft ruime ervaring met fusietrajecten en is iemand die goed is in het optimaliseren van processen. Dient op strategisch vlak als sparringpartner voor het management.
Zoekt: Een organisatie waar hij de sparringpartner tussen IT en Finance kan zijn en waar op strategisch vlak veranderingen doorgevoerd moeten worden.
Beschikbaar: In overleg.
Salarisniveau (uurtarief): €80 - €100,-.

Financial Controller
Man, (40 jaar, omgeving Heerhugowaard), echte man van de feiten, gestructureerd, houdt van diversiteit.
Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie, diverse aanvullende cursussen.
Ervaring: Heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als Financial Controller | Accountant bij verschillende bedrijven, waarbij telkens net iets anders van hem werd verwacht. Ruime ervaring met het aanbrengen van structuur en optimalisatie vraagstukken. Op internationaal niveau geassisteerd bij het implementeren van SAP. Ervaring met SOX, IFRS, Riskmanagement en compliance vraagstukken.
Zoekt: Een wat kleiner bedrijf (liefst internationaal georiënteerd), waar hij het volledige traject van A tot Z voor zijn rekening kan nemen. Bij voorkeur 32 tot 36 uur.
Beschikbaar: Per 1 januari 2018.
Salarisniveau: € 3.900,- bruto per maand.

HR

Specialist in het beheersen van de kosten van arbeid- & productiemiddelen
Man, (omgeving Heerhugowaard).
Opleiding: Open Universiteit, Berenschot. 
Ervaring: 100 + projecten. Instrumentarium én focus: Arbeidstijdnormeringen,inzichtelijk maken van de aard én de omvang van het verbeterpotentieel, opstellen en monitoren KPI’s, optimaliseren bezettingsplanningen, kostprijscalculaties (V.A.L.), vaststellen R.O.I. en continue verbeter- en leantrajecten.
Zoekt: Projecten binnen arbeidsintensieve productie, logistieke, retail en non-profit organisaties.
Beschikbaar: In overleg.
Salarisniveau: Project gerelateerd.


Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.