|
Regio Talent werving en selectie

Interim Management

Wij hebben dagelijks contact met bedrijven en organisaties in Noord-Holland Noord maar uiteraard ook met professionals die een overstap willen maken naar een andere werkgever. In deze gesprekken komt onder andere naar voren dat mensen met de juiste talenten en competenties nog steeds heel moeilijk te vinden zijn. En dat er soms een pas op de plaats wordt gemaakt om vacatures nog niet in te vullen, contracten niet te verlengen en dat er zelfs ontslagen verwacht worden. Dit heeft een direct effect op het aantal interim opdrachten. Goede redenen om een interim professional in te zetten zijn onder andere:

 • Ter overbrugging naar een nieuwe vaste medewerker;
 • Tijdelijke vervanging van een zieke collega;
 • Extra werkzaamheden waarvan onduidelijk is of deze langere tijd nodig zijn;
 • Sneller ingewerkt door een ruime ervaring in een soortgelijke rol;
 • Wij streven er naar om binnen 24 uur inzicht te geven van de mogelijke interim professionals uit onze database en netwerk als u daar behoefte aan heeft.

Kenmerkend voor onze aanpak is om snel de juiste interim professional te vinden. U bepaalt zelf welke dienstverlening het beste bij u past.

Heeft u weinig tijd? Besteed het werk dan aan ons uit.

Wij zetten onze expertise en ervaring in om de interim opdracht en bijbehorende competenties nauwkeurig maar snel en doelgericht in kaart te brengen. Essentieel bij een interim opdracht is dat de doelstelling van de opdracht helder is; wat wordt er van de kandidaat verwacht en wanneer is hij/zij succesvol. In deze fase bespreken we ook de bandbreedte van het te verwachte tarief, de lengte van de opdracht, inzetbaarheid per week en de eventuele reis- en verblijfkosten.

Hierna volgen 4 stappen:

1. Werving

 • Wij stellen het uiteindelijke wervingsprofiel op en benaderen kandidaten via filesearch in onze database; 
 • Wij publiceren de interim positie op de website van Regio Talent, middels een betaalde promotie op LinkedIn en vacaturesites en enkele malen via social media op onze bedrijfs- en persoonlijke accounts; 
 • Wij benaderen actief interim professionals met het juiste profiel op LinkedIn.

2. Selectie

 • Wij beoordelen de gevonden kandidaten en selecteren hen op basis van de opgestelde selectiecriteria. De meeste kandidaten hebben wij al eerder gesproken tijdens een uitgebreid interview;
 • Wij bewaren alle persoonlijke gegevens met toestemming van de kandidaten volgens de AVG norm;
 • Wij stellen de meest geschikte kandidaten aan u voor via e-mail, inclusief toelichting en tarief. In de meeste gevallen betreft dat 1 tot 3 kandidaten.

3. Beslissing

 • Er volgt een kennismaking met de kandidaten;
 • U maakt de keuze welke interim professional de opdracht krijgt.

4. Aanstelling

 • Regio Talent stelt overeenkomsten met u en met de interim professional op;
 • Er volgt een ondertekening van de overeenkomsten;
 • Wij geven toelichting over het urenregistratiesysteem;
 • Twee maanden na de start vindt een evaluatiegesprek met u en de interim professional plaats.

Wilt u direct schakelen met één van onze consultants bel dan met 072 512 47 63 of stuur een e-mail naar v.smit@regiotalent.nl.

Tariefstelling

Het uurtarief bij interim opdrachten die u aan ons uitbesteedt, zijn gebaseerd op een bureaumarge van 20% van het eindtarief. Is bijvoorbeeld het eindtarief € 100,- dan hebben wij een interim professional geselecteerd met een inkooptarief van € 80,-. Wij factureren u het eindtarief (inclusief de overeengekomen reiskosten) en wij betalen de inkoopfactuur aan de interim professional.


Heeft u de tijd om de interim opdracht zelf te vervullen én wilt u kosten besparen door een lager eindtarief? Maak dan gebruik van ons matchingsplatform.


U kunt zelf een gratis bedrijfsprofiel aanmaken en interim opdrachten toevoegen. Het unieke aan het platform is dat wij de gegevens van de interim professionals voor u valideren. Wij testen hen op competenties en motivatie, controleren bedrijfsgegevens en winnen referenties in. Daardoor ontvangen zij Grippies. Met deze bonuspunten stijgen zij boven de interim professionals uit die deze punten niet of er minder van hebben. Ook u ontvangt Grippies waarmee u zich kunt onderscheiden als aantrekkelijke opdrachtgever.

Tariefstelling

Indien u de interim opdracht zelf op www.gripopinterim.nl plaatst, rekenen wij bij de totstandkoming van een interim opdracht een vaste bureaumarge van € 5,- over alle gewerkte uren. Dit is gemiddeld 15% tot 20% goedkoper dan als u het aan ons of een ander bemiddelingsbureau uitbesteed.
Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inBroek op Langedijk
Ben jij de nieuwe Legal Business Counsel voor de wereldmarktleider in uienzaad? Wil je parttime werken in de regio Alkmaar?Neem dan contact op voor meer informatie!
inVertrouwelijk
Mooie veelzijdige opdracht, waarin je als interim Communicatieadviseur beleid ontwerpt, adviseert, ondersteunt, creatief bezig bent en samenwerkt.  
inWest Knollendam
Wil jij, als administratieve finance specialist, meesturen en onderdeel uitmaken van deze groeiende internationale organisatie? 
inDe Rijp
Op zoek naar een flinke uitdaging in de logistiek en kan jij uitstekend communiceren in het Engels? Check dan deze baan!
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Saskia Schrama

Sr Recruitment Consultant
06 276 588 28

Sara Oud

Jr Recruitment Consultant
06 518 218 86

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 819 584 59

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.