voor talenten uit de regio        nu Inschrijven!
En... krijg jij nog de ruimte?

Nieuwe uitdaging begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... werk jij nog op niveau?

Groeimogelijkheid vind je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... lekker naar je werk?

Dichtbij werken begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... ook eerst even vakantie?

Een nieuwe start begin je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

Volg Regio Talent op Twitter
Volg Regio Talent op LinkedIn
Volg Regio Talent op Facebook
volg ons online

Regio Talent hanteert transparante tarieven

Tarieven Regio Talent

Bij Regio Talent willen we graag helder zijn over uw investering in de talentenjacht. Daarom zetten we die voor u hieronder op een rij, zodat u nu direct weet wat het u kost als Regio Talent voor u en uw organisatie aan de slag gaat. Voorafgaand aan de werving bepalen we met u de salaris bandbreedte die u voor de vacature heeft gesteld.

Facturering bij exclusieve opdracht:
1/3 deel van het tarief bij acceptatie van de geselecteerde en gepresenteerde kandidaten
2/3 van het tarief direct na de totstandkoming van de arbeidsovereenkomst

In geval van no cure no pay of proactieve bemiddeling wordt het hele bedrag direct na de totstandkoming van de arbeidsovereenkomst in rekening gebracht.

Bij deeltijd vacatures wordt het tarief bepaald op basis van het deeltijd jaarsalaris en de tarievenstaffel met een minimum tarief van ‚ā¨ 6.000,-. Onder deeltijd verstaan wij functies voor minder dan 32 uur.

Verschil tussen Exclusiviteit, Proactief en No Cure No Pay
Samenwerking op basis van exclusiviteit biedt u en ons de grootste kans op een succesvolle invulling van uw vacature. Regio Talent committeert zich om door te gaan met zoeken tot aan succesvolle invulling, waarbij wij voor de eerste drie maanden exclusiviteit vragen. In ruil daarvoor berekenen wij een aantrekkelijk tarief, dat gemiddeld 20% lager ligt dan onze fee op basis van no cure no pay. In deze periode zetten we twee consultants aan het werk, dus dubbele capaciteit en alle mogelijke middelen die ons ter beschikking staan om kandidaten te vinden en te benaderen (zie ook bovengenoemd stappenplan). Bij Proactief neemt Regio Talent het initiatief om u spontaan geselecteerde kandidaten vrijblijvend aan te bieden.

Samenwerking op basis van No Cure No Pay, biedt u maximale flexibiliteit in de uitbesteding van uw wervingsactiviteiten. In een periode van drie maanden haalt Regio Talent alles uit de kast om uw vacature succesvol in te kunnen vullen.

Algemene Voorwaarden Regio Talent

Op al onze activiteiten voor u zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Hieronder kunt u een PDF downloaden met onze voorwaarden. U treft onderandere onze garantieregeling hierin aan.

Algemene Voorwaarden Regio Talent
Onze opdrachtgevers
Home
onze gegevens
Robonsbosweg 7a

Arcadialaan 28b
1813 K Alkmaar
072 - 512 47 63
info@regiotalent.nl
KvK 37126299 Alkmaar

© Regio Talent 2018  |  disclaimer  |  leveringsvoorwaarden  |  sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.