voor talenten uit de regio        nu Inschrijven!
En... krijg jij nog de ruimte?

Nieuwe uitdaging begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... werk jij nog op niveau?

Groeimogelijkheid vind je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... lekker naar je werk?

Dichtbij werken begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... ook eerst even vakantie?

Een nieuwe start begin je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

Volg Regio Talent op Twitter
Volg Regio Talent op LinkedIn
Volg Regio Talent op Facebook
volg ons online

Team Regio Talent

Saskia Schrama, Sr. Recruitment Consultant

Mieke Abbes

Sinds 2014 is Saskia Schrama werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Zij is gemotiveerd om het optimale uit haar contact met opdrachtgevers en kandidaten te halen. Met daadkracht en haar sterke communicatieve- en adviesvaardigheden draagt zij bij aan de ontwikkeling van organisaties en professionals. Met haar mensgerichte houding zet zij graag een stap meer en verrast haar gesprekspartner met inzichten om te overdenken.

Saskia heeft HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en heeft een zeer ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling met focus op de vakgebieden HR, Marketing & Communicatie en Finance in het bijzonder. Deze ervaring heeft ze achtereenvolgens opgedaan bij ABN AMRO, Vedior uitzendbureau, DPA, Rekenmeesters, Yacht en tevens als zelfstandig onderneemster. Zij haalt haar voldoening uit het verbinden van opdrachtgever en kandidaat en het maken van de uiteindelijke match.

Saskia is te bereiken via s.schrama@regiotalent.nl of 06 - 276 58 828.

Maaike Vermeer, Sr. Recruitment Consultant

Maaike Vermeer

Sinds 2007 is Maaike Vermeer werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Haar expertise ligt bij Executive search opdrachten en management vacatures die zij zowel voor Regio Talent als moederorganisatie H&S Adviesgroep uitvoert. Daarnaast heeft zij ruime ervaring binnen de functiegebieden operations, supply chain en logistiek. Haar oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers zorgen voor de juiste match. Zij staat voor aandacht voor ontwikkeling, betrokkenheid bij opdrachten en doorzetten tot het juiste resultaat behaald is.

Maaike heeft HEAO Commerciële Economie gestudeerd en is haar loopbaan begonnen als intercedente bij Manpower. Daarna heeft ze ruim 7 jaar gewerkt als Consultant bij A.T. Kearney Executive Search waar zij vanuit haar functie kandidaten heeft geplaatst bij internationale organisaties in uiteenlopende branches. Het adviseren van opdrachtgevers bij recruitmentvraagstukken en het begeleiden van kandidaten met loopbaanvragen geven haar veel energie.

Maaike is te bereiken via m.vermeer@regiotalent.nl of 06 - 156 69 821.

Teun van Wijngaarden, Sr. Recruitment Consultant

Teun van Wijngaarden - Talent Scout

Sinds 2015 is Teun van Wijngaarden werkzaam als Recruitment Consultant bij Regio Talent. Hij richt zich hierbij op vaste én interim vacatures voor H&S Adviesgroep én Regio Talent. Als echte Noord-Hollander zet hij graag een stap extra voor kandidaten & organisaties uit deze mooie regio.

Teun heeft Management, Economie & Recht gestudeerd in Alkmaar en is daarna ruim 7 jaar voor Randstad en Yacht actief geweest. In zijn periode bij de Randstad Groep heeft hij ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling binnen Noord-Holland. Zijn passie is de verbindende rol tussen kandidaat en organisatie.

Teun is te bereiken via: t.vanwijngaarden@regiotalent.nl of 06 - 158 39 336.

Elisia Logman, Recruitment Consultant

Elisia Logman

Sinds 2017 ondersteunt Elisia Logman als Consultant het recruitment team. Elisia heeft HBO Hogere Hotelschool gestudeerd waarbij zij   een passie voor het ondersteunen, ontzorgen en dienstbaar zijn aan mensen heeft ontwikkeld.

Haar mensen kennis samen met haar nuchtere West-Friese mentaliteit zorgen ervoor dat zij als gelijkwaardig sparringpartner fungeert voor zowel toonaangevende  opdrachtgevers als aan kandidaten uit de Regio Noord-Holland Noord.

Elisia is te bereiken via e.logman@regiotalent.nl of 06 - 233 47 927.

Rob Mooij, Recruitment Consultant

Rob Mooij

Sinds 2017 is Rob Mooij als consultant werkzaam voor Regio Talent. Als echte  Alkmaarder/Noord-Hollander is hij bekend met de regio en wil hij graag verbinding leggen tussen bedrijf en kandidaat.

Na zijn HBO Small Business & Retail Management te hebben afgerond heeft Rob de nodige ervaring binnen de arbeidsbemiddeling opgedaan bij PDZ Uitzendbureau en UBV. Rob haalt plezier uit het maken van de juiste match tussen kandidaat en bedrijf. Door zijn positieve voorkomen, kennis van interviewtechnieken en oprechte interesse is Rob een fijne gesprekspartner.

Rob is te bereiken via r.mooij@regiotalent.nl of 06 - 211 53 938.

Jeroen Veerman, Directeur

Jeroen Veerman, Partner/Consultant

Sinds 2004 is Jeroen Veerman werkzaam als één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Jeroen is te bereiken via j.veerman@hsadviesgroep.nl of 06 - 462 41 526.

Onze opdrachtgevers
Home
onze gegevens
Robonsbosweg 7a

Arcadialaan 28b
1813 K Alkmaar
072 - 512 47 63
info@regiotalent.nl
KvK 37126299 Alkmaar

© Regio Talent 2018  |  disclaimer  |  leveringsvoorwaarden  |  sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.