voor talenten uit de regio        nu Inschrijven!
En... krijg jij nog de ruimte?

Nieuwe uitdaging begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... werk jij nog op niveau?

Groeimogelijkheid vind je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... lekker naar je werk?

Dichtbij werken begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... ook eerst even vakantie?

Een nieuwe start begin je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

Volg Regio Talent op Twitter
Volg Regio Talent op LinkedIn
Volg Regio Talent op Facebook
volg ons online

Team Regio Talent

Saskia Schrama, Sr. Recruitment Consultant

Mieke Abbes

Sinds 2014 is Saskia Schrama werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Zij is gemotiveerd om het optimale uit haar contact met opdrachtgevers en kandidaten te halen. Met daadkracht en haar sterke communicatieve- en adviesvaardigheden draagt zij bij aan de ontwikkeling van organisaties en professionals. Met haar mensgerichte houding zet zij graag een stap meer en verrast haar gesprekspartner met inzichten om te overdenken.

Saskia heeft HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en heeft een zeer ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling met focus op de vakgebieden HR, Marketing & Communicatie en Finance in het bijzonder. Deze ervaring heeft ze achtereenvolgens opgedaan bij ABN AMRO, Vedior uitzendbureau, DPA, Rekenmeesters, Yacht en tevens als zelfstandig onderneemster. Zij haalt haar voldoening uit het verbinden van opdrachtgever en kandidaat en het maken van de uiteindelijke match.

Saskia is te bereiken via s.schrama@regiotalent.nl of 06 - 276 58 828

Maaike Vermeer, Sr. Recruitment Consultant

Maaike Vermeer

Sinds 2007 is Maaike Vermeer werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Haar expertise ligt bij Executive search opdrachten en management vacatures die zij zowel voor Regio Talent als moederorganisatie H&S Adviesgroep uitvoert. Daarnaast heeft zij ruime ervaring binnen de functiegebieden operations, supply chain en logistiek. Haar oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers zorgen voor de juiste match. Zij staat voor aandacht voor ontwikkeling, betrokkenheid bij opdrachten en doorzetten tot het juiste resultaat behaald is.

Maaike heeft HEAO Commerciële Economie gestudeerd en is haar loopbaan begonnen als intercedente bij Manpower. Daarna heeft ze ruim 7 jaar gewerkt als Consultant bij A.T. Kearney Executive Search waar zij vanuit haar functie kandidaten heeft geplaatst bij internationale organisaties in uiteenlopende branches. Het adviseren van opdrachtgevers bij recruitmentvraagstukken en het begeleiden van kandidaten met loopbaanvragen geven haar veel energie.

Maaike is te bereiken via m.vermeer@regiotalent.nl of 06 - 156 69 821

Teun van Wijngaarden, Sr. Recruitment Consultant

Teun van Wijngaarden - Talent Scout

Sinds 2015 is Teun van Wijngaarden werkzaam als Recruitment Consultant bij Regio Talent. Hij richt zich hierbij op vaste én interim vacatures voor H&S Adviesgroep én Regio Talent. Als echte Noord-Hollander zet hij graag een stap extra voor kandidaten & organisaties uit deze mooie regio.

Teun heeft Management, Economie & Recht gestudeerd in Alkmaar en is daarna ruim 7 jaar voor Randstad en Yacht actief geweest. In zijn periode bij de Randstad Groep heeft hij ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling binnen Noord-Holland. Zijn passie is de verbindende rol tussen kandidaat en organisatie.

Teun is te bereiken via: t.vanwijngaarden@regiotalent.nl of 06 - 158 39 336

Stephanie Klomp, Recruitment Consultant

Sinds 2017 is Stephanie Klomp werkzaam als Recruitment Consultant voor HBO/WO professionals bij Regio Talent. Zij is gemotiveerd om hoogopgeleide talenten te ontdekken en kansen voor ontwikkeling van organisaties binnen regio Noord-Holland Noord te zien. Met interesse, luisterend vermogen en verbindingskracht bevordert zij graag een optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Stephanie heeft HEAO Commerciële Economie gestudeerd en heeft kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van verschillende (loopbaan)coachingsmethodieken. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met marketingcommunicatie, sales en het onderzoeken van ontwikkelmogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zij wordt gedreven door haar enthousiasme voor het motiveren van mensen en het inzetten van ieders kracht binnen organisaties.

Stephanie is te bereiken via s.klomp@regiotalent.nl of 06 - 211 53 938

Marissa Weener, Recruitment Assistant

Sinds 2017 is Marissa Weener begonnen als Recruitment Assistant en ondersteunt het team van Recruitment Consultants. Met haar talent voor plannen en organiseren zorgt zij ervoor dat alle werving & selectie procedures georganiseerd verlopen.

Marissa heeft HBO Toegepaste Bedrijfskunde gestudeerd en heeft kennis en vaardigheden opgedaan in het begeleiden van werkzoekenden en analyseren en verbeteren van werkprocessen. Zij haalt voldoening uit het leveren van een constructieve bijdrage aan het Regio Talent team.

Marissa is te bereiken via m.weener@regiotalent.nl of 072 - 512 47 63

Jeroen Veerman, Directeur

Jeroen Veerman, Partner/Consultant

Sinds 2004 is Jeroen Veerman werkzaam als één van de oprichters van Regio Talent en actief als Directeur voor zowel Regio Talent als H&S Adviesgroep (de moederorganisatie van Regio Talent). Zijn expertise ligt in het vervullen van vacatures op (senior) management en directieniveau. Jeroen is actief betrokken bij de regionale arbeidsmarkt vanuit zijn bestuursfuncties bij VNO-NCW, RPA-NHN en Huis van het Werk. Vanuit zijn hart voor de regionale arbeidsmarkt probeert hij op diverse manieren een bijdrage te leveren aan het goed functioneren ervan.

Jeroen heeft na zijn universitaire studie Arbeid en Organisatiesociologie bij een aantal Werving en Selectiebureaus gewerkt in de Randstad, totdat het tijd werd om de opgedane kennis in te zetten in regio Noord-Holland Noord. Hij wordt gedreven door het beter laten ‘werken’ van de regionale arbeidsmarkt door het bemiddelen, ontwikkelen en behouden van talenten.

Jeroen is te bereiken via j.veerman@hsadviesgroep.nl of 06 - 462 41 526

Home
onze gegevens
Robonsbosweg 7a

Arcadialaan 28b
1813 K Alkmaar
072 - 512 47 63
info@regiotalent.nl
KvK 37126299 Alkmaar

© Regio Talent 2017  |  disclaimer  |  leveringsvoorwaarden  |  sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.