Regio Talent werving en selectie

Traineeship in Noord-Holland

Heb jij net je wo/hbo studie afgerond? Of is dit je eerste baan, maar past het misschien niet helemaal bij jou? Meld je nu aan voor een traineeship in Noord-Holland Noord en laat ons die te gekke baan in de regio vinden die bij jou past én ga ook voor persoonlijke groei met trainingen en coaching van één van onze consultants. 

 

Ben jij onze trainee

Ben jij een pas afgestudeerde talentvolle hbo’er of wo'er? Of ben jij een starter op de arbeidsmarkt en weet je nog niet waar je het beste past of waar jouw kernkwaliteiten het best tot hun recht komen? Laat ons je helpen om het juiste bedrijf in de regio te vinden waar jij je werkervaring kunt opdoen. 

Gedreven Trainee uit Noord-HollandPersoonlijke groei vinden wij ook heel belangrijk, juist tijdens de start van je carrière. Tijdens het traineeship geven wij een dag(deel) in de maand een training, inspiratiesessie of een intervisie. Binnen het bedrijf waar je werkzaam bent, heb jij je eigen mentor en vanuit Regio Talent krijg je ook persoonlijke coaching om je groeikansen te vergroten. 

Zie jij het wel zitten om het traineeship bij Regio Talent aan te gaan? Meld je nu aan.
 

Wat is een traineeship bij Regio Talent

Regio Talent is hét werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden in Noord-Holland. Wij zijn onderdeel van H&S Adviesgroep: dé partner in Noord-Holland Noord voor het verbinden en versterken van talent, teams, leiders en organisaties. Voor het traineeship hebben we de handen ineen geslagen en willen we graag nieuw talent in de regio behouden door hen kennis te laten maken met goede bedrijven uit de regio en tegelijk te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling met training en coaching. 

Volg het Traineeship van Regio TalentMet ons traineeship bieden wij jou de kans om als starter, met een goed salaris, aan het werk te gaan bij een passend bedrijf in de regio. Een jaar lang vervul jij een functie die qua competenties goed bij jou past én die geschikt is voor een starter op de arbeidsmarkt. Naast het werken bij het geselecteerde bedrijf kom je eens per maand een dag(deel) op het kantoor van Regio Talent in Alkmaar om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van persoonlijke coaching en trainingen.

Wil jij meer informatie over het traineeship? Mail onze Selma en zij vertelt je graag meer.

 

Wat kun je verwachten van ons traineeship

Je werkt straks bij een interessant bedrijf in de regio, je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en we kunnen je onderstaande punten bieden:

  • Een (start)salaris van € 2.450,- bruto per maand bij een fulltime contract (40 uur per week).
  • Leaseauto (ook voor privé gebruik) & tankpas.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Werken in Noord-Holland Noord.
  • Starten kan iedere maand (in overleg).

Zie jij het wel zitten om het traineeship aan te gaan?

Meld je aan

Of mail Selma voor meer infromatie over het traineeship.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inHoorn
Wil jij jouw bijdrage leveren en jouw talenten inzetten als Teamleider van de Huisartsenpost en in het centrum van Hoorn werken? Lees dan nu verder! 
inHeerhugowaard
[chapo]
inAlkmaar
Ben je toe aan een uitdagende facilitaire rol binnen een dynamische omgeving waaraan je volop kan werken aan verbetering? Lees dan snel verder...
inAlkmaar
Ben je toe aan een uitdagende facilitair technische functie binnen een dynamische omgeving waaraan je volop kunt werken aan de verdere professionalisering? Lees dan snel verder...
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 46 24 15 26

Selma van Zanten

Sr. Recruitment Consultant
06 55 33 22 44

Jeroen Schouten

Recruitment Consultant
06 46 76 58 08

Jessica Venema

Recruitment Consultant
06 15 83 93 36

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.