Regio Talent werving en selectie

Traineeship voor bedrijven

Noord-Holland is een regio vol jonge talenten die wij graag een kans willen geven om zich te ontwikkelen en te verbinden aan mooie organisaties in Noord-Holland Noord. Ons doel is om jong talent in de regio te behouden en met het traineeship van Regio Talent gaat dit ons samen lukken. 

 

Hoe werkt het traineeship van Regio Talent

Regio Talent is hét werving- en selectiebureau voor hoogopgeleiden in Noord-Holland. Wij zijn onderdeel van H&S Adviesgroep: dé partner in Noord-Holland Noord voor het verbinden en versterken van talent, teams, leiders en organisaties. 

Traineeship met persoonlijke coachingVoor het traineeship hebben wij de handen ineen geslagen en willen we graag samen met jou, als bedrijf, nieuw talent in de regio behouden door hen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en tegelijk te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling met training en coaching vanuit ons.

Samen geven wij afgestudeerde of startende een kans om zich te ontwikkelen en hun carrière een vliegende start te geven. Wij hebben een pool van trainees die graag van start willen. Heb jij een goede startersfunctie open staan? Laat het ons weten en wij zoeken naar de beste kandidaat voor die functie. Na het vinden van de juiste match gaat de trainee, onder begeleiding van een mentor, bij jullie aan de slag. De mentor waarborgt de ontwikkelingen op de werkvloer en is aanspreekpunt van de trainee. 

Elke maand wordt de trainee één dag(deel) op het kantoor van Regio Talent in Alkmaar verwacht. Hier zullen wij afwisselend coaching, training, intervisie én inspirerende sessies aanbieden. Voorbeelden van trainingen zijn:

 • Feedback geven en ontvangen
 • Verdiep je communicatie
 • Effectieve vergadertechnieken
 • Leren beïnvloeden 

Op deze manier ontwikkelt de trainee zich op persoonlijk vlak en kan dit gelijk toepassen op de werkvloer. 

 

Wie zijn onze Trainees

Het Regio Talent Traineeship is voor talentvolle net afgestudeerde wo’ers of hbo’ers of starters met 1 tot 2 jaar werkervaring.  Onze Trainees wonen in Noord-Holland, hebben een rijbewijs en zijn vastbesloten zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt en ook op persoonlijk vlak. 
Onze Trainees zijn veelal afgestudeerd in de richting van:

 • HRM
 • (Technische) Bedrijfskunde
 • Commerciële Economie
 • Logistiek / Supply Chain
 • Business Administration
 • Bestuurskunde

Trainee met passie en talentenNiet elke afgestudeerde of startende Noord-Hollander wordt zomaar aangenomen voor het traineeship bij Regio Talent. Onze ervaren consultants kijken goed naar ontwikkelbaarheid, persoonlijkheid en competenties. Diegene moet communicatief, open-minded en vooral leergierig zijn. Heb jij een functie die perfect zou zijn voor één van onze Trainees, laat het ons weten en wij zorgen voor een Regio Talent om je team mee te versterken.

 

Voordelen om mee te doen als organisatie

Als organisatie meedoen aan het traineeship van Regio Talent kent vele voordelen:

Regio Talent is al ruim 15 jaar hét werving en selectie bureau voor hoger opgeleide professionals in Noord-Holland. Met onze jarenlange ervaring en kennis weten wij de trainees juist te screenen op geschiktheid, capaciteiten en de perfecte match te maken.

De trainee komt in dienst bij Regio Talent, maar zal bij jullie voor een jaar aan het werk gaan. Op deze manier kun je goed kennis maken met de persoon en zijn/haar kwaliteiten en na een jaar beslissen of hij of zij je nieuwe collega wordt. 

Door mee te doen aan het traineeship bouw je als organisatie een grotere naamsbekendheid op bij jong talent. Op deze manier heb je kans dat er eerder gereageerd zal worden op Vacatures.

Als bedrijf meedoen aan het Regio Talent Traineeship

Regio Talent ziet het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten te verbinden aan mooie organisaties in Noord-Holland Noord. Het totale traineeship duurt een jaar en de trainee zal bij Regio Talent onder contract zijn, eigenlijk detacheren wij dus. 
Bevalt de match zo goed dat jullie niet meer zonder elkaar kunnen? Dan behoort indiensttreding na één jaar zeker tot de mogelijkheden. 

Jong talent binnen jouw bedrijfWe verwachten van jou als bedrijf dat je ‘out of the box’ kunt kijken naar kandidaat profielen, dat jullie een gedreven mentor kunnen aanwijzen voor interne begeleiding en dat jullie een leuk project of een (tijdelijke) functie hebben die uitgevoerd kan worden door een starter op de arbeidsmarkt. Starters- of projectfuncties zijn bijvoorbeeld:

 • Junior Projectleider
 • Junior Salesmanager
 • Assistent Projectleider
 • Junior Logistiek Manager
 • Junior Supply Chain Specialist
 • Marketing-communicatiemedewerker

 

Kosten van het traineeship

Het traineeship is een overzichtelijk traject dat geheel begeleid wordt door Regio Talent. Het vinden van de juiste kandidaat, een volledig ontwikkelingsprogramma en het betalen van de reiskosten (en eventueel een leaseauto voor trainee) zit bij de kosten in. Voor dit geheel verzorgde traject van een jaar vragen wij een uurtarief van € 39,- (ex. Btw). Maak vrijblijvend een afspraak om al je vragen te kunnen stellen over het Regio Talent Traineeship en om je vacature kenbaar te maken! 

Selma van Zanten                                                                                               Sara Oud                             
Senior Consultant                                                                                                 Consultant
06 55 33 22 44                                                                                                       06 55 00 33 10
s.vanzanten@regiotalent.nl                                                                                 s.oud@regiotalent.nl

 

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inHoorn
Wil jij jouw bijdrage leveren en jouw talenten inzetten als Teamleider van de Huisartsenpost en in het centrum van Hoorn werken? Lees dan nu verder! 
inHeerhugowaard
[chapo]
inAlkmaar
Ben je toe aan een uitdagende facilitaire rol binnen een dynamische omgeving waaraan je volop kan werken aan verbetering? Lees dan snel verder...
inAlkmaar
Ben je toe aan een uitdagende facilitair technische functie binnen een dynamische omgeving waaraan je volop kunt werken aan de verdere professionalisering? Lees dan snel verder...
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 46 24 15 26

Selma van Zanten

Sr. Recruitment Consultant
06 55 33 22 44

Jeroen Schouten

Recruitment Consultant
06 46 76 58 08

Jessica Venema

Recruitment Consultant
06 15 83 93 36

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.