voor talenten uit de regio        nu Inschrijven!
En... krijg jij nog de ruimte?

Nieuwe uitdaging begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... werk jij nog op niveau?

Groeimogelijkheid vind je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... lekker naar je werk?

Dichtbij werken begint hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

En... ook eerst even vakantie?

Een nieuwe start begin je hier


Regio Talent is onderdeel van H&S Adviesgroep

Volg Regio Talent op Twitter
Volg Regio Talent op LinkedIn
Volg Regio Talent op Facebook
volg ons online

Hoe werken wij voor jou?

Hoe werken wij voor jou?

Wij werken tweeledig: we werken vanuit concrete vacatures, waarvoor we in opdracht van organisaties naar geschikte kandidaten zoeken, naar jou dus. En we werken vanuit jouw talenten en wensen zodat we actief op zoek gaan naar de juiste baan in de buurt.

Je reageert direct op een passende vacature op onze site of je stuurt een open sollicitatie via onze website. Binnen 48 uur krijg je bericht met een inschatting van onze kant of we je direct of binnen enkele maanden kunnen matchen. Wanneer we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek: oriƫnterend of vacaturegericht dan krijg je van ons de gelegenheid om vooraf een online assessment te maken. Dit geeft je inzicht in je eigen competenties en gedrag. De uitslag hiervan vormt samen met je motivatie en ambitie een beeld van wie je bent en waar je voor staat. Daarna zullen we je actief begeleiden bij de sollicitatieprocedure of we spreken af dat we op zoek gaan naar een passende functie in een passende organisatie. We benaderen je opnieuw wanneer zich een concrete vacature voordoet.

Een strikt persoonlijke en professionele werkwijze dus, met oog en aandacht voor jouw wensen. We maken gebruik van een moderne website en database, die ons in staat stelt snel en zorgvuldig te werken, zodat we onze tijd en aandacht kunnen richten op jou en op jouw loopbaankansen.

Online Assessment: Quick Sift van SHL
Regio Talent en H&S Adviesgroep hebben veel ervaring als het gaat om het meten van competenties. We zijn gecertificeerd partner van SHL, 's werelds grootste aanbieder van online testmethodieken. Binnen Regio Talent maken we gebruik van de Quick Sift om tijdens het sollicitatiegesprek verdieping aan te brengen in het gesprek bij het in kaart brengen van jouw competenties en voorkeur gedragstijlen. Ook helpt het ons om onze indruk van jou te objectiveren. Wil je meer weten over de SHL Quick Sift, dan kun je hieronder een voorbeeldrapportage downloden. Het invullen van de test neemt circa 25 minuten in beslag.

Voorbeeldrapportage SHL Quick Sift


Privacy gewaarborgd!
Je kunt er van op aan dat jouw persoonlijke gegevens nooit zonder jouw toestemming aan derden zullen worden verstrekt. Wij hanteren een privacy protocol en conformeren ons aan de gedragsregels die de Organisatie van Adviesbureaus voor Werving & Selectie (O.A.W.S.) heeft opgesteld.

Aantal vacatures: 24

Onze opdrachtgevers
Home
onze gegevens
Robonsbosweg 7a

Arcadialaan 28b
1813 K Alkmaar
072 - 512 47 63
info@regiotalent.nl
KvK 37126299 Alkmaar

© Regio Talent 2018  |  disclaimer  |  leveringsvoorwaarden  |  sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.