|
Regio Talent werving en selectie

Saskia Schrama

Saskia  Schrama
Naam: Saskia Schrama
Mobiel: +31 6 2765 8828

CV:

Sinds 2014 is Saskia Schrama werkzaam voor Regio Talent als Senior Recruitment Consultant. Zij is gemotiveerd om het optimale uit haar contact met opdrachtgevers en kandidaten te halen. Met daadkracht en haar sterke communicatieve- en adviesvaardigheden draagt zij bij aan de ontwikkeling van organisaties en professionals. Met haar mensgerichte houding zet zij graag een stap meer en verrast haar gesprekspartner met inzichten om te overdenken.

Saskia heeft HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en heeft een zeer ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling met focus op de vakgebieden HR, Marketing & Communicatie en Finance in het bijzonder. Deze ervaring heeft ze achtereenvolgens opgedaan bij ABN AMRO, Vedior uitzendbureau, DPA, Rekenmeesters, Yacht en tevens als zelfstandig onderneemster. Zij haalt haar voldoening uit het verbinden van opdrachtgever en kandidaat en het maken van de uiteindelijke match.

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.