|
Regio Talent werving en selectie

Nieuws / Artikelen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende nieuwsbrieven. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
2 artikelen weergegeven

Online onboarding

7 tips voor een inwerk-/onboardingsprogramma ‘op afstand’ (online) Dit zijn zeven tips die ervoor kunnen zorgen dat jouw nieuwe collega zich welkom/thuis voelt en jullie hem/haar zo goed mogelijk betrekken bij de business en daarmee een succesvolle start krijgt binnen jullie organisatie. Veel succes! *Zorg dat de laptop en telefoon ...

Online sollicitatietips

Aarzeling om iemand 'op afstand' aan te nemen? Nu we bijna allemaal thuiswerken of in een crisisteam keihard aan de slag zijn rijst de vraag: Hoe neem je wél nieuwe mensen aan, als je ze niet aan tafel recht in de ogen kunt kijken? Je wilt een nieuwe collega vinden ...
Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inEnkhuizen
[chapo]
inEgmond aan den Hoef
Ben jij een ervaren Projectleider (Hbo Bouwkunde) die graag in Noord-Holland de mooiste bouwprojecten realiseert? Dan zoeken wij jou!
inAlkmaar
Ben jij die HRD Consultant met interesse voor ontwikkeling van mensen en organisaties? Wij komen graag met jou in contact.
inAlkmaar
Wil jij Finance goed op de kaart zetten, ben je een verbinder en niet vies van meewerken? Dan komen we graag met je in contact. Ervaring opgedaan binnen een internationale productie organisatie is overigens een vereiste.
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Saskia Schrama

Sr Recruitment Consultant
06 276 588 28

Sara Oud

Jr Recruitment Consultant
06 518 218 86

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 819 584 59

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.