|
Regio Talent werving en selectie
Nieuwsbrief februari 2019

 

Marjolijn Dölle
WerkSaam Westfriesland

Marjolijn Dölle, directeur van WerkSaam Westfriesland, vertelt over haar ervaringen met Teamontwikkeling. "Doelstelling was om voor onze medewerkers en stakeholders zichtbaar als team te functioneren en eenheid uit te stralen". Lees hier het volledige artikel.

 

HR Support

Een succesvol concept van H&S Adviesgroep is ‘Uw Personeelsmanager’. Een ervaren interim HRM professional die een dag of dagdeel in de week, op tijdelijke basis de organisatie komt versterken. Bel voor meer informatie met Jolanda Bakker. Zij is te bereiken via 072 512 52 30.

Marjolijn Dölle
Top 5 op de HR agenda in 2019

Wat staat er dit jaar op de agenda's van HR Managers?

1. Instroom personeel
2. HR instrumenten (door-)ontwikkelen
3. Opleiding en ontwikkeling
4. Terugdringen verzuim
5. Strategische personeelsplanning

bron: HR Barometer H&S Adviesgroep

 

SHL Certificering

Op 9 en 10 april 2019 wordt de 2-daagse SHL Basistraining Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en Verify Capaciteitentests weer georganiseerd. Wil je hier meer over weten? Bel dan met Jeroen Veerman op 06 462 41 526.

 

Marjolijn Dölle
Investering en Rendement

De investering van een assessment betaalt zich vrijwel altijd terug. Door snel en effectief inzicht te krijgen in afbreukrisico’s en ontwikkelpotentieel worden organisaties ondersteund bij het nemen van juiste aanname-, ontwikkel- en loopbaankeuzes. Vaak wordt daarbij, eventueel in combinatie met enkele individuele coachingsgesprekken, een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld... Meer over assessments.

 

Talenten denken mee!

Donderdag 31 januari namen energieke regionale millenials deel aan onze denktank voor de verdere ontwikkeling van ons Traineeprogramma. Dank aan Thom, Kim, Melissa, Sara & Jenneke! Ons Regio Talent traineeship verbindt talent aan de regio Noord-Holland én aan Noord-Hollandse organisaties. Heeft u interesse om jong talent een kans te geven binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Selma van Zanten 06 55 33 22 44.

 

TOP vacatures in Noord-Holland vind je bij:

 Regio Talent!

 

Marjolijn Dölle
 
HR Academy van start in april

Wilt u leren, geïnspireerd worden en uiteraard concrete handvatten krijgen voor uw bedrijfsspecifieke HR situatie? H&S Adviesgroep biedt in 2019, in samenwerking met gerenommeerde gastsprekers, vier colleges aan waarin bovenstaande trends centraal staan.

College 1:
Strategische Personeelsplanning

College 2:
HR Agile

College 3:
HR Analytics

College 4:
Generatiemanagament

 


Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.