|
Regio Talent werving en selectie

Recruitment Outsourcing

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. En het verbetert de continuïteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over RPO contact op met Jeroen Veerman, j.veerman@regiotalent.nl / 072 512 47 63.

Wat is RPO?

RPO staat voor 'Recruitment Process Outsourcing'. De situatie waarbij de opdrachtgever enkele of alle wervingsactiviteiten uitbesteedt aan een externe dienstverlener. Deze opereert als een intern recruitmentbureau. RPO dienstverlening kan zowel op kleine als op grote schaal plaatsvinden. Van enkel het afhandelen van sollicitaties tot en met het opstellen van de complete recruitmentstrategie, waarbij zowel de wervingstechnologie als de methodes en rapportages van de werkgever worden overgenomen.

Voordelen van RPO voor uw organisatie:

  • Eigen 'Werken bij' site in uw huistijl.
  • Organisatie en vacatures beter zichtbaar en vindbaar.
  • Betere benutting van sollicitanten.
  • Versterking employer branding.
  • Voorop lopen zonder eigen kennis.
  • Bespaar op werving en selectie.
  • Ruime ervaring in branche en proces.

Ervaring in de branche en ervaring met werving en selectie processen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor de medewerkers van Regio Talent is dit dagelijkse kost. Al jarenlang. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inAlkmaar
Ben jij dat talent die het team van de projectmanager komt versterken om zo het vestigingsklimaat in de regio Noord-Holland Noord te verbeteren? Bel ons!
inOpmeer
Ben jij die 'kartrekker' die de Afdeling Inkoop nog verder optimaliseert en op de kaart zet?! Lees dan verder!
inAlkmaar
Krijg jij energie van alles wat met marketing te maken heeft, ben je creatief en in staat om met nieuwe ideeën te komen en kun jij je goed inleven in onze doelgroep?
inAlkmaar
Ben jij (junior) Recruiter en herken jij talent of wil je van ons leren hoe je talent herkent? Dan komen we graag met jou in contact!
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 158 39 336

Christina Eswarapatham

Recruiter
06 276 588 28

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.