|
Regio Talent werving en selectie

Recruitment Outsourcing

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. En het verbetert de continuïteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over RPO contact op met Jeroen Veerman, j.veerman@regiotalent.nl / 072 512 47 63.

Wat is RPO?

RPO staat voor 'Recruitment Process Outsourcing'. De situatie waarbij de opdrachtgever enkele of alle wervingsactiviteiten uitbesteedt aan een externe dienstverlener. Deze opereert als een intern recruitmentbureau. RPO dienstverlening kan zowel op kleine als op grote schaal plaatsvinden. Van enkel het afhandelen van sollicitaties tot en met het opstellen van de complete recruitmentstrategie, waarbij zowel de wervingstechnologie als de methodes en rapportages van de werkgever worden overgenomen.

Voordelen van RPO voor uw organisatie:

  • Eigen 'Werken bij' site in uw huistijl.
  • Organisatie en vacatures beter zichtbaar en vindbaar.
  • Betere benutting van sollicitanten.
  • Versterking employer branding.
  • Voorop lopen zonder eigen kennis.
  • Bespaar op werving en selectie.
  • Ruime ervaring in branche en proces.

Ervaring in de branche en ervaring met werving en selectie processen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor de medewerkers van Regio Talent is dit dagelijkse kost. Al jarenlang. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Maak kennis met ons
Regio Talent BV
Arcadialaan 28b

1813 KN Alkmaar

072 - 512 4763

info@regiotalent.nl  

KvK 37126299 Alkmaar
Vacatures
inBroek op Langedijk
Ben jij de nieuwe Legal Business Counsel voor de wereldmarktleider in uienzaad? Wil je parttime werken in de regio Alkmaar?Neem dan contact op voor meer informatie!
inVertrouwelijk
Mooie veelzijdige opdracht, waarin je als interim Communicatieadviseur beleid ontwerpt, adviseert, ondersteunt, creatief bezig bent en samenwerkt.  
inWest Knollendam
Wil jij, als administratieve finance specialist, meesturen en onderdeel uitmaken van deze groeiende internationale organisatie? 
inDe Rijp
Op zoek naar een flinke uitdaging in de logistiek en kan jij uitstekend communiceren in het Engels? Check dan deze baan!
Bekijk alle vacatures
Onze consultants

Jeroen Veerman

Directeur
06 462 415 26

Saskia Schrama

Sr Recruitment Consultant
06 276 588 28

Sara Oud

Jr Recruitment Consultant
06 518 218 86

Selma van Zanten

Sr Recruitment Consultant
06 553 322 44

Vincent Smit

Sr Recruitment Consultant
06 819 584 59

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.